› 
 › 
30.03.2018

Sudi Etuz'un yeni koleksiyonu güçlü kadınlar için!

Şansım Adalı'nın markası SUDİ ETUZ'un Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonu defilesi "Mercedes-Benz presents SUDİ ETUZ" adı ile 29 Mart'ta Zorlu PSM'deydi.

Genç ve başarılı tasarımcı Şansım Adalı'nın markası Sudi Etuz'un Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonu, 29 Mart Perşembe günü "Mercedes-Benz presents SUDİ ETUZ" adı ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde görücüye çıktı.

Sudi Etuz MBFWI

Tasarımcı Şansım Adalı; Serenay Sarıkaya, Burcu Biricik, Gülşen gibi isimlerin sıkça tercih ettiği Sudi Etuz markasının bu koleksiyonunu oluştururken gittikçe artan kadına şiddet konulu haberlerden etkilendiği için, Sudi Etuz'un Sonbahar-Kış 2018 koleksiyonunu da güçlü, kendine inanan, devamlı yeni fikirler üreten, kendi ayakları üzerinde durabilen; gerek kendi haklarını, gerekse başkalarının haklarını korkusuzca savunabilen kadınlara ithaf etti.
 
Sudi Etuz MBFWI 2018

Asi ve alternatif müziklerin eşlik ettiği koleksiyon, tasarımcının öğrencilik yıllarında sürekli dinlediği Mor ve Ötesi'nin "Dünya Yalan Söylüyor" şarkısının bazı sözlerini de tasarımlara taşıyarak geçmişe bir selam gönderdi.

Sudi Etuz hakkında

"Sudi Etuz"ün yaratıcısı Şansım Adalı Trend Show 2008’de ilk deneysel performansını sergiledi. Ardından 2009 yılında aralarında Vivenne Westwood, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli  gibi markaların defilelerinin de yer aldığı Fashionable İstanbul kapsamında gerçekleşen LaSalle Akademi Mezuniyet Defilesi’ne katıldı.

Sudi Etüz markası ile ilk kadın giyim koleksiyonunu 2009 yılında sunan Şansım Adalı, 2010 yılında, kendi markasının yanı sıra yeni kuşak Türk tasarımcıların koleksiyonlarına da askılarında yer veren; çeşitli sergi ve deneysel sunumlara ev sahipliği yapan Kumapnya62 adlı konsept mağazasının kapılarını açtı. Kült detayları modern bir üslupla yorumlayan tasarımcı, Sudi Etüz markasıyla romantik, feminen ve zarif çizgide duran kadınları yaratmayı hedefliyor.

Sudi Etuz'un 29 Mart'ta Zorlu PSM'de gerçekleşen defilesi ile ilgili görsellere galerimizden görebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2