› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.10.2009

Tiffany'nin 2010 koleksiyonu çok enerjik!

Tiffany, feminen ve dinamik koleksiyonuyla 2009-2010 sezonunun favori markalarından…

Farklı ve feminen çizgilerin canlı renklerle buluştuğu Tiffany'nin sonbahar-kış koleksiyonu moda severlere alışılagelmişin dışında bir kış yaşatmayı vaat ediyor. Koleksiyon, hem günlük hayatın rahatlığında hem de dinamik gençlerin şıklık yarışında en çok tercih edilen adres olmaya devam edecek.
Tiffany'nin 2009/2010 sonbahar kış koleksiyonunu görmek için tıklayın.



Hayatı tüm renkleriyle yaşa sloganıyla yoluna devam eden Tiffany’de kadınlar için feminen çizgide trikoların yanı sıra, taytlar, çiçekli elbiseler, desenli tunikler, ajurlu hırkalar, etekler, spor kesimli pantolonlar, renkli yağmurluklar, trençkotlar, çeşitli model ve renkte bere atkı takımları dikkat çekerken erkeklerde gri-toprak ve haki renkler, kaban ve kargo pantolonlarda ön plana çıkıyor.

Sonbahar yağmurlarının ilk damlalarından sizi koruyacak yağmurluklarınız, yerini soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi kabanlara bırakacak.

Koleksiyonda ayrıca trençkotlar, pantolonlar, etekler ve gömlekler sonbahar-kış geçişinin yumuşak, hareketli ve bir o kadar da güneş sıcaklığında yaşanması adına onlarca farklı tonda hazırlandı.

Gardrobunuzda yerini alacak birbirinden canlı renklerin hakim olduğu ürünler sizi kışın karanlığından sıyıracak, hayatınıza farklılık katacak.


Tiffany'nin 2009/2010 sonbahar kış koleksiyonunu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2