› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.02.2014

Tom Ford 2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

1960'lardaki Londra'nın etkisindeki Tom Ford 2014 Sonbahar/Kış koleksiyonu diz altı etekleri, dar formları ve siyahla beyazın uyumunu geri getirdi.

Tom Ford, modayı yakından takip eden güçlü kadınlar için tasarlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene tanıttığı 2014 Kış koleksiyonunda fazla karışık desenler kullandığı ve kendi çizgisinden dışarı çıktığı için eleştirilen tasarımcı, 2014 Sonbahar koleksiyonuyla moda severlerden tam not aldı.

Her zamanki gibi siyah, gri ve beyaza ağırlık veren Ford her defileyi etkisine alan kırmızıyı da kullanarak koleksiyonuna enerji kattı. 1960'ların zarif ve ayakları yere basan kadınlarından ilham alan tasarımcı diz altında biten iddialı etekleri ve vücüt hatlarını ortaya çıkartan kalıpları ön plana çıkarttı.



Hazırladığı koleksiyonla kısa sürede sosyal medyayı da etkisini alan tasarımcının en beğenilen parçaları ise payetli spor elbiseleri oldu. 2013 yılında varlığını hissettirmeye başlayan spor-couture trendine kendi koleksiyonunda yer veren Ford, sokak modasında yeni bir akım başlatacak gibi görünüyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2