› 
 › 
Pudra.com 06.05.2015

Topshop X Adidas Originals Kapsül Koleksiyonu

Topshop X Adidas Originals işbirliği ile hazırlanan ve 7 parçadan oluşan kapsül koleksiyon sokak modasına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Topshop, Adidas Originals işbirliği ile hazırlanan 7 parçalık kapsül koleksiyonu Mayıs ayı itibariyle moda severlerin beğenisine sunuyor. Spor giyimin efsanevi parçalarının Topshop tarafından yeniden yorumlanmasıyla oluşturulan koleksiyonda sokak stilinin estetiğini zengin spor tarihiyle buluşturan temel parçalar yer alıyor.

Topshop X Adidas Originals kapsül koleksiyonundaki parçaları görmek için galerimize tıklayın.

Koleksiyonda Topshop kızı için lüks ve feminen bir yaklaşımla yeniden yorumlanan klasik Superstar montlarda ince bir siluet yaratmak için krem rengi yumuşak perfore deri paneller kullanılırken, bir Adidas Originals klasiği olan Superstar ayakkabılar şeffaf taban ve metalik çatlak deriden burun gibi detaylarla modernize ediliyor. 80’lerin hip hop ikonlarından ilham alan sade, monokrom renk paletinde kırmızı renk patlamaları dikkat çekerken, üç yapraklı Adidas Originals logosu, koleksiyonun temel motifi olarak Topshop tasarımlarında yerini alıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2