› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.05.2012

Tuba Ünsal Loves Koton Koleksiyonu

Yaza damgasını vuracak işbirliği Koton ve Tuba Ünsal’dan geldi. Tuba Ünsal Loves Koton koleksiyonu, genç kızlara mezuniyet baloları ve yaz partileri için birbirinden güzel pek çok seçenek sunuyor.

“Mezuniyet gecesi ne giyeceğim?” telaşı, “Gecenin en güzel kızı ben olmalıyım” yarışı, her genç kızın hayatında okul döneminin en büyük heyecanı olmuştur. Koton, 2012 İlkbahar Yaz sezonunda genç kızların duygularını okşayacak, kendilerini özel hissettirecek bir işbirliğine imza atıyor.

Tuba Ünsal Loves Koton koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Kendine özel tarzı ve duru güzelliği ile özellikle genç kızların örnek aldığı Tuba Ünsal’ın ışıltılı dokunuşuna sahip, “Tuba Ünsal Loves Koton” koleksiyonu, akılları baştan alacak.





Tuba Ünsal'ın ilham perisi olduğu koleksiyonda yer alan kokteyl ve parti elbiseleri “Tuba'nın Parti Favorileri”, kırmızı halı elbiseleri “Tuba'nın Yıldız Parçaları”, romantik esintiler taşıyan elbiseler ise “Tuba'nın Prenses Gardırobu” olarak adlandırıldı.

Gece yaşamını seven, partilerde giydikleriyle çok ses getiren Tuba Ünsal’ın, sadece elbise ve aksesuvarlardan oluşan “Tuba Ünsal Loves Koton” koleksiyonunda, tül, şifon, saten gibi göz alıcı kumaşlar kullanıldı.







Şıklığın tamamlayıcısı ayakkabı, çanta ve aksesuvarlar da Tuba Ünsal Loves Koton koleksiyonunun en güçlü yanı. Işıltılı babet ve portföyler, parıldayan ayakkabılar, rengarenk bilezik, küpe, kolye ve saç aksesuarları, genç kızların en özel gecesinde kusursuz bir görünüm sunuyor.

Genç kızların her türlü davette kurtarıcısı olacak bu özel elbiseler ve aksesuarlar, zamansız bir stili taşımalarını sağlayacak. Straples, tek omuz, spagetti askılar, sırt dekolteleri, pencere ve yırtmaç gibi detaylarla farklı eğlence, davet ve etkinlikler için geniş bir model seçeneği sunuyor.















Renk paleti ise koleksiyonun en can alıcı noktası: Makaron tonları, parlak şeftali, pırıltılı limon ve metal tonları, pudra pembesi, nane yeşili, ruj kırmızıları, gece yarısı mavisi, zümrüt yeşili...

Seçilmiş 80 Koton mağazasında 99.99TL-199.99TL fiyat aralığında satışa sunulacak Tuba Ünsal loves Koton Koleksiyonu ile genç kızlar özel gecelerinin parlayan yıldızı olacak.

Koton.com.tr
Twitter.com/KotonMagazalari
Facebook.com/koton
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2