› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.04.2013

Tüm sezonların vazgeçilmezi: jean tutkusu!

Yeni sezonda gardırobunuza ekleyecek yeni bir jean parça arıyorsanız, şimdi tam vakti! Pudra.com'un jean rehberiyle nerede, ne var hemen öğrenin. Ne yaparsanız yapın, bu sezonu jean'siz geçirmeyin!

LC Waikiki

Uzun zamandır yeni bir jean pantolon alsam deyip duruyor muydunuz? İşte şimdi tam sırası! 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonlarını satışa sunan markalar, jeani yalnızca pantolonda kullanmakla kalmayıp, ceketlere, gömleklere, eteklere, ayakkabılara ve hatta çantalara taşıdılar.

2013 İlkbahar Yaz sezonundan jean parçalar görmek için tıklayın.




Bu sezon raflarda zamansız, modanın değişiminden etkilenmeyen klasik parçaların yanı sıra, birçok desenli jean göreceğiz. Çoğunlukla çiçek deseni ya da etnik motiflerle süslenen jeanlerin yanı sıra, yıllardır vazgeçilmez hala gelen zımbalı ve taşlı parçalar da yerini koruyacak.


Bahsetmeden edemeyeceğimiz bir trend var ki, kendisi artık trend olmaktan çıkıp bir klasik olma yolunda hızla ilerliyor da diyebiliriz. Biz ona "denim on denim" yani jeani jeanle kombinleme diyoruz. Kimilerinin bir türlü alışamadığı baştan aşağı jean giyinme modası, kimileri için de çoktan vazgeçilmez oldu bile.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2