› 
 › 
21.01.2019

Yaz sezonunun habercisi Cruise-Resort koleksiyonları

Dünyaca ünlü moda markalarının Cruise 2019 koleksiyonları ve gözde ürünleri yavaş yavaş raflarda yerini almaya başladı!

Yaz sezonunun gelişi dünyaca ünlü markaların Cruise ve Resort koleksiyonlardan belli olur. Dünyaca ünlü moda markalarının Cruise 2019 koleksiyonları görücüye çıkmaya başladı.

Bakalım, hangi ünlü markada, 2019 İlkbahar-Yaz sezonu için Cruise ve Resort koleksiyonlarında neler yapmış...

Alexander McQueen

Efsanevi İngiliz moda markası Alexander McQueen, yeni sezonu tarihe bir yolculuk yaparak selamlıyor.
 
Alexander McQueen Cruise 2019

Markanın kreatif direktörü Sarah Burton’un imzasını taşıyan koleksiyonda, çiçek işlemeleri, vücuda oturan korse formları ve viktoryen kol detayları dikkat çekiyor.

Bottega Veneta

İtalyan stilinin önde gelen temsilcilerinden Bottega Veneta, Cruise 2019 Koleksiyonu'nda zanaatkarlık mirasından yola çıkıyor.
 
Bottega Veneta Cruise 2019 Koleksiyonu

Zarif kesimli dış giyimler ve eşarp elbiseler koleksiyona duygusallık katarken, transparan ve pencereli formlar dikkat çekiyor.

Etro

Rafine çizgileriyle öne çıkan İtalyan modaevi Etro ise denizle içiçe şehirlerin farklı kültürlerinden ilham alıyor. California’nın umursamazlığı, Hawaii’nin tropik esintileri ve Japonya’nın modern yaşamından esinlenen koleksiyonda, eklektik desenler, uzun kimonolar dikkat çekiyor.

Balenciaga

Kadın ve erkeklerin yaratıcı yönünü birleştiren Balenciaga markanın imza sembollerini ve grafiklerini desenli elbiselerle buluştururken 80’lerden ilham alan Balmain ise güçlü karşıtlıklar ve beklenmedik eşleşmeler ile dikkat çekiyor.
 
Balenciaga

Koleksiyon, modern ve futuristik kumaşlar, aynalar, kristaller, üç boyutlu mozaikler, desen ve baskılarla zenginleşiyor.

Emilio Pucci Resort 2019​
 
Emilio Pucci Resort 2019​


Meksika’nın gizemli hikayesi ve zengin kültüründen esinlenen Emilio Pucci Resort 2019 Koleksiyonu, eğlenceli modelleri ve canlı renkleri ile sezonun enerjisini yükseltiyor.

Dsquared2 Resort 2019 Koleksiyonu
 
Dsquared2 Resort 2019

Yaratıcı koleksiyonlarıyla her sezon Dsquared2’nin başarılarına bir yenisi ekleyen moda dünyasının efsanevi ikizleri Dean & Dan Caten’ın imzasını taşıyan Resort 2019 Koleksiyonu, 70 ve 80’li yıllardaki Londra ve New York sokaklarındaki isyankar kadın ve erkeklerden ilham alıyor. Fermuar ve örgü detayları koleksiyona beklenmedik bir romantizm katıyor.

Sergio Rossi Resort 2019
 
Sergio Rossi Resort 2019


80’lerin büyüleyici atmosferinden esinlenen Sergio Rossi Resort 2019 Koleksiyonu’nda gündüzden geceye kolayca geçiş sağlayan işlevsel, eğlenceli ve feminen ayakkabılar yer alıyor.

Aquazzura Resort 2019 Koleksiyonu
 
Aquazzura


Aquazzura Resort 2019 Koleksiyonu, markanın kreatif direktörü Edgardo Osorio’nun yaratıcı yeteneğini gözler önüne seriyor. Koleksiyonda babetlerden pump veya bootie’lere, günün her saati tüm kombinleri zenginleştirecek zamansız ve çok amaçlı tasarımlar yer alıyor.

Jimmy Choo Cruise 19 Koleksiyonu



1972 yılında Marie Helene de Rothschild’in ev sahipliğini yaptığı, Salvador Dali’den Brigitte Bardot’ya kadar birçok ünlü ismin davetli olarak katıldığı sürrealist balonun fotoğraflarından ilhamla tasarlanan Jimmy Choo Cruise 19 Koleksiyonu’nda, markanın imza yıldızı Supernova, koyu lacivert süet üzerindeki ışıltılı kristallerle göz kamaştırıyor. Koleksiyondaki gece ayakkabıları ve clutchlar, yıldız ve kristal taş detaylarının yanı sıra tüylerle zenginleşiyor.

Dünyaca ünlü markaların Cruise 2019 koleksiyonları, Beymen mağazalarında ve www.beymen.com adresinde modaseverlerle buluşuyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2