› 
 › 
29.03.2018

Ece Kavran, URUN ile geleceği geçmişin sahnesine taşıdı

Ece Kavran, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamındaki URUN defilesinde birçok ünlü ismin katılımıyla çok konuşulacak bir prezantasyona imza attı.

URUN, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında birçok ünlü ismin katılımıyla dikkat çekici ve çok konuşulacak bir prezantasyona imza attı.

İlk gazino, ilk lunapark, ilk sirk ve dahası... Bir dönemin "gazinocular kralı" olarak da bilinen Osman Kavran’ın torunu Ece Kavran’ın çocukluğunun bir parçası bu ilkler. Ece Kavran, yaratıcısı olduğu URUN markası ile Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da çocukluğunun dönemini, ilkleri sahneye taşıdı ve bu sunum ile dedesi Osman Kavran için de övgülerini sunmuş oldu.
 
URUN by Ece Kavran

İhtişamlı gazino sahnesini sade ve rafine 'URUN' yorumu ile yeniden inşa eden Ece Kavran, 'Hikayemin en başından, doğduğum yerden, çocukluğumun sahnesinde Zeki Müren'den başlıyoruz…' dediği prezantasyonda davetlilere nostalji dolu anlar yaşattı. Zeki Müren’in daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış bir videosu sunumun sürprizi oldu.

Zeki Müren'in hiçbir yerde yayınlanmamış videosu sunumun bir parçası oldu
 
Ece Kavran


Ece Kavran, prezantasyonunda Zeki Müren’in bir videosuna da yer verdi. Daha önce hiçbir yerde yayınlanmayan bu videoda Ece Hanım’ın anne ve babasının nişan yüzüklerini Zeki Müren takıyordu... Bu anın videosu da prezantasyonun bir parçası oldu ve tüm davetliler tarafından çok beğenildi. Hem davetliler hem de Ece Kavran için sunumun bu bölümünde duygusal anlar yaşandı. 
 
URUN 2018 Sonbahar - Kış Koleksiyonu

Koleksiyonun başrollerini siyah, kırmızı, yeşil, ekru ve mor renkleri üstleniyor

İlhamını minimal kesimlerden ve geçmişten alan ‘URUN’un 2018 Sonbahar/Kış koleksiyonunu sahneye taşıyan Ece Kavran, bu kez mimari çizgileri ve alışılagelmemiş materyalleri ön plana çıkararak tüm zamanların koleksiyonunu sundu. Siyah, kırmızı, yeşil, ekru ve mor renklerin hakim olduğu koleksiyonda ipekler başrolü üstlendi.
 
URUN by Ece Kavran

Ece Kavran'ın URUN koleksiyonuna dair detayları ve defileye katılan ünlü konukları görmek için galerimize tıklayabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2