› 
 › 
29.10.2017

Uzun palto modelleri

Havaların soğumasıyla uzun paltolarımız gün yüzüne çıktı. "Nasıl bir palto alsam?" diyorsanız, sezonun en gözde modellerini galerimizde bulabilirsiniz.

Havaların soğumasıyla artık o çok sevdiğimiz uzun paltolarımızı, montlarımızı giyebileceğiz. Kasım ayının sert rüzgarları ile 2017 - 2018 sezonunun palto sezonu da tam olarak açılmış bulunuyor. Bu yıl rahat, bol dökümlü oversized paltolarla özgürce hareket edebileceksiniz. Üstelik üşümeden!

Rengarenk paltolar kışın soğuk günlerine enerji katarken klasik renk ve modeller özel günleriniz için kurtarıcınız olacak. Bileğinize kadar uzun modeller tercih ederseniz her hücrenizi soğuktan korumanız mümkün. Uzun palto giydiğiniz zaman topuklu bir ayakkabı ya da çizme tercih etmeniz boyunuzu daha da uzun gösterecektir.

palto
Her ne kadar kışa girmiş olsak da bazı güzel güneşli günler ne giyeceğimize karar vermemizi zor hale getirebiliyor. Yine de paltonuzu giymek istiyorsanız, içinize kalın bir şey giyerek, paltonuzu omzunuza atıp öyle dolaşabilirsiniz. Ya da sadece bir tişört giyerek, kalın bir palto ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Bu arada, size önemli bir not: Hem uzun çizme hem de uzun palto kullanacaksanız mutlaka önünüz açık olsun, düğmelerinizi iliklemeyin.
oversized2
Dolabınızda henüz sezonun en gözde modeli olan oversized palto yoksa, o halde sizin de en azından bir adet edinmenizin zamanı gelmiş demektir. Ancak şunu unutmayın: Oversized palto seçerken, seçtiğiniz modelin etek boyu çok önemli. Bunun için de boyunuzu dikkate almanız gerekiyor. Uzun boylu değilseniz, paltonuz en fazla diz altınıza gelmeli, daha uzun olmamalı. Aksi durumda boyunuzu olduğunuzdan daha kısa gösterecektir.

Gönlünüz yine de daha uzun modellerden yana ise, bu durumda ayakkabı ve bot seçiminiz çok önemli. Mümkünse bacak boyunuzu kesmeyecek, tek renk kombinlere yönelin. Paltonuzun önü her daim açık olsun. Siyah dar kesim bir boru paça bir pantolonla, bileklerinizin inceliğini gösterecek zarif ama yüksek topuklu aynı renk bir bot iyi bir seçim olabilir. Bacaklarınıza güveniyor ve etek giymek istiyorsanız, bu durumda mini etekler ve çorabınızla aynı renkte olacak, ve böylece bacak boyunuzu kesmeyecek botlar ya da topuklu ayakkabılar tercih edebilirsiniz. 

f
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2