› 
 › 
11.10.2017

Vakko Couture 2018 Sonbahar - Kış Koleksiyonu

Dünyaca ünlü markaların en özel tasarımlarını bir araya getiren Vakko Couture 2018 Sonbahar - Kış Koleksiyonu Pudra.com'da.

Zuhair Murad

Vakko Couture 2018 Sonbahar-Kış Koleksiyonu her yaşta kadına uygun, dünyaca ünlü markaların eşsiz parçalarını bir araya getiriyor. Zengin ve göz alıcı seçenekler adeta yeni sezonun ışıltısını yansıtıyor.

Danteller, kadifeler, tül ve ışıltılı detayların ön planda olduğu koleksiyonda asil siyahlar, kışkırtıcı kırmızılar, cazibeli bordolar ve zümrüt yeşilinin en sofistike tonları başrol oynuyor. Tüy detayların ön planda olduğu tasarımlar, sezonu romantik ve sıcak bir boyuta taşıyor. Püsküllerin hakim olduğu tasarımlar ise sezonun arzulanan stillerinden oluyor. Klasikleşmiş renklerle modernize edilen maskülen görünüm birleşerek karşımıza çıkıyor.

Transparan işlemelerin ipek şifonlarla olan uyumunu öne çıkaran tül ve çiçek kombinler elegan ve zarif bir silüet oluşturuyor.

Vakko Couture çatısı altında yer alan dünyaca ünlü markaların yanı sıra Vakko Couture imzalı tasarımları da koleksiyonda görmek mümkün.

Alex Perry

Zuhair Murad
Zuhair Murad

Zuhair Murad
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2