› 
 › 
06.02.2023

Valentino Le Club Couture İlkbahar-Yaz 2023 Koleksiyonu

Valentino Le Club Couture İlkbahar-Yaz 2023 defilesinde Valentino Kreatif Direktörü Pierpaola Piccioli kapsayıcı tasarımlarıyla özgürlüğü vurguladı.

Valentio Le Club Couture İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonu, Paris Couture Haftası kapsamında 25 Ocak 2023 Çarşamba günü Sen Nehri kıyısında gerçekleşti. Valentino Kreatif Direktörü Pierpaola Piccioli, Le Club Couture’deki kapsayıcı tasarımlarıyla özgürlüğü vurguladı. Kişilerin kendini özgürce ve dilediği gibi ifade edebileceği mesajını taşıyan koleksiyonda; modern ve gösterişli tasarımlar, canlı ve göz alıcı renkler, volant fırfırlar, pullu trençkotlar ve şifon kurdeleler dikkat çekti.
 
Valentino Le Club defile - runway

Haute Couture'ün imkansızlığı; hayal gücünün genişlemesi, mantığın ötesinde bir alan. Couture, olasılıksızlıklara ulaşmak, algılara meydan okumak, cesur yeni gerçeklikler yaratmak için bir araç ve metodoloji olan, benzersiz ve istisnai bir fantezi ve özgürlük alanı. Kumaş, vücutta bir chiaroscuro'ya dönüşür, hacimler havada süzülüyor, kesikler algılanmıyor, şifon bir kurdele bir balo elbisesini askıya alabiliyor. İnanılmaz olan maddi hale geliyor, hayal gücü gerçek oluyor...
 
Valentino Kreatif Direktörü Pierpaola Piccioli

Haute Couture'ün bu temel erdeminden yararlanan Kreatif Direktör Pierpaolo Piccioli, Couture evrenleri ile Le Club arasında imkansız bir buluşma tasarlamış. Couture sözlüğü ile gece kulübü dünyası arasında sinerjik, kendiliğinden bir dil bulunmuş...
 
Valentio Le Club Couture İlkbahar-Yaz 2023 koleksiyonu

Le Club'da volant fırfırlar vücutların etrafında yeni mimariler icat ediyor, puantiyeler ve çizgiler kesim yoluyla yeniden yorumlanarak üçten iki boyut oluşturuyor. Couture mecazları, kutlamaları, işlemeleri ve drapeleri, siyah saten fiyonklarla düğümlenmiş soluk pembe tüyleri aracılığıyla meydan okuyor. Ölçekli bir oyun, yankı uyandırmak için ayrıntıları büyütüyor.
 
Valentio Le Club Couture İlkbahar-Yaz 2023 koleksiyonu

Valentino'nun cazibesi, yeni bir neslin kendini ifade etmesini yansıtacak şekilde yeniden ifade ediliyor... Haute Couture'ün işaret değeri böylece dönüştürülüyor; Couture, benzersizliğin, kişiliğin, kimliğin ve karakterin bir amblemi ve giyinmenin en saf insan sevincinin bir çağrışımı haline geliyor.
 
Valentio Le Club Couture İlkbahar-Yaz 2023 koleksiyonu

Her tasarımda farklı detayların göze çarptığı Valentino Le Club Couture’den görselleri sizin için derledik. Youtube'a giriş yaptıysanız ve 18 yaşın üzerindeyseniz, defileyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Koleksiyondan seçkimize ise galerimizden ulaşabilirsiniz.

 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2