› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.10.2011

Versace For H&M koleksiyonu geliyor!

2011 Sonbahar'ında Versace’nin H&M için bir koleksiyon yapacağını Haziran'da duyurmuştuk. Şimdi o koleksiyon 17 Kasım'da H&M İstinye Park mağazasında olacak!

Versace For H&M

Kreatif Direktörü Donatella Versace tarafından H&M’e özel materyallerle tasarlanan ve H&M’in mükemmel fiyatları ile satışa sunulacak olan bu özel koleksiyon, markanın deri, baskı, renk ve coşkuyla dolu canlı geçmişini yansıtacak. Koleksiyon, kadın, erkek ve ev için seçilmiş ürünleri içerecek. Bu özel koleksiyon, 17 Kasım’da online mağazanın yanı sıra dünya çapında yaklaşık 300 mağazada satışa sunulacak. Bunun yanı sıra, Donatella Versace 19 Ocak’tan itibaren sadece H&M online mağazalarının yer aldığı ülkelere özel bir bahar koleksiyonu da tasarladı.

Versace For H&M koleksiyonundan tasarımlar görmek için tıklayın.

“Versace son zamanların en önemli markalarından biri ve H&M için hazırladıkları koleksiyon, Versace’nin temsil ettiği her şey gibi büyüleyici ve göz alıcı olacak. Versace, arşivlerinden ikonik tasarımları bizimle paylaşıyor. Bu kutlanası bir işbirliği ve parti sezonu için mükemmel” diyor H&M Kreatif Danışmanı Margareta van den Bosch.



Versace, Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo ve en yakında Lanvin’den sonra, özel tasarımcı koleksiyonunda H&M ile işbirliği yapan en son marka. H&M için, Donatella Versace bazı klasik Versace tasarımlarını yeniden yorumlamak için arşivleri incelemiş. Kadın giyim koleksiyonunda hakimiyet, yüksek topuklar ve kostüm takıları gibi aksesuarlarla birlikte kombinlenen, süslemeli deri ve ipeksi renkli baskıları içeren, sezon ruhuna tam olarak uyan elbiselerde olacak.



Versace for H&M koleksiyonu ilk olarak 17 Kasım'da İstinye Park mağazasında olacak.

POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2