› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.04.2017

Versace 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu

Versus Versace 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Londra Moda Haftası'nda tanıtıldı. Metalik kumaşların hakim olduğu koleksiyon Pudra.com'da.

Londra'ya sonbahar gelse de, mevsime inat İlkbahar/Yaz koleksiyonları tanıtılmaya başlandı bile. Londra Moda Haftası kapsamında gerçekleşen defileler ile 2017 bahar trendleri de kendini gösteriyor. Versus Versace koleksiyonu ise metalik kumaşları, bomber ceketleri, denim parçaları ve deri detayları ile bahara hazır.

Versus Versace 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu için galeriye tıklayın.

Versus Versace 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda, oversize maskülen deri ceketler, feminen mini etekler ile buluşuyor. İşin içine hareket katmayı iyi bilen aksesuarlar, kemerler ise oldukça dikkat çekici kullanım şekilleriyle "Ben buradayım!" diyor. Bacaklara kadar uzatılmış modelleri ile kalbimizi çalan kemerler, bununla kalmayıp bir de aksesuar sıfatını geride bırakıyor ve bir büstiyer rolünde karşımıza çıkıyor. 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Kadınları canından bezdiren moda trendleri
Tarihte moda adına pek çok hata yapıldı. Kötü sonuçlar doğuran bu hataları merak ediyor musunuz? Pudra.com en tehlikeli moda trendlerini araştırdı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2