› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.02.2014

Victoria Beckham 2014 Sonbahar Koleksiyonu

New York Moda Haftası kapsamında yeni koleksiyonunu tanıtan Victoria Beckham kendisiyle özdeşleşen dar kalıplar yerine kullandığı geniş kesim ve maskülen detaylarla herkesi şaşırttı. Finalde uzun süre alkış alan koleksiyon moda takipçilerinin de dikkatini çekti.

Son beş senedir hazırladığı koleksiyonlarla kendini moda dünyasına kabul ettiren Victoria Beckham 2014 Sonbahar koleksiyonuyla takipçilerini şaşırttı. Kendisiyle özdeşleşen kalem elbiseler yerine bu kez daha maskülen kesimli parçalar hazırlayan Beckham, son iki yıldır neredeyse bütün podyumlara yansıyan maskülen akımdan daha fazla uzak kalamayacağını gösterdi.

İş hayatında aktif rol alan kadınlara hitap eden koleksiyonda midi boy etekler, yelek formundaki üstler ve ve dökümlü pantolonlar ön plandaydı. Dore aksesuarlarla hareketlendirilen parçaları yüksek topuklular yerine Oxford ayakkabılarla kombinleyen tasarımcı düz ayakkabıların da bir kadını iddialı gösterebileceğini kanıtladı. Feminen detaylarla maskülen kesimleri mükemmel bir uyumla kullanan Victoria Beckham siyah, beyaz ve kırmızı hakimiyetindeki 2014 Sonbahar koleksiyonuyla modern kadınların vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.



Yalın ama çarpıcı bir koleksiyonla 2014 Sonbaharını karşılamaya hazırlanan Victoria Beckham'ın yeni tasarımlarını kırmızı halılarda maskülen parçaları çok iyi taşıyan Cate Blanchett ve Julia Roberts gibi isimlerin üzerinde görmek için sabırsızlanıyoruz!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2