› 
 › 
Pudra.com 13.01.2015

Victoria's Secret 2015 bikini ve mayo modelleri

Victoria’s Secret 2015 Swim koleksiyonunun çekimleri eşsiz güzellikteki Hawaii adalarında gerçekleştirildi. Ünlü süper model Behati Prinsloo ile yapılan çekimlerde sezonun en seksi mayo ve bikinilerine yer verilmiş.

2015 Victoria's Secret mayo ve bikini modelleri

Victoria's Secret 2015 Swim kataloğunun kapağı için Victoria's Secret meleklerinden Behati Prinsloo’yu seçti. Behati her yıl yer aldığı mayo kataloğunun kapağında ilk kez yer alıyor.

2015 Victoria's Secret bikini ve mayo koleksiyonunda spor ve sörf esintili modeller, neoprene ve file gibi kumaşlar göze çarpıyor. Karışık desenlerin, makrame, püskül ve fırfır gibi detayların öne çıktığı bohem bir stille karşılaşıyoruz ayrıca. Seksi formlar her zamanki gibi popüler olmaya devam ederken, bu yılın baş döndürücü trendleri olan derin dekolteler, yüksek kesimler ve şeritli detaylar da çok çekici görünüyor.

Swim 2015 koleksiyonu, 13 Ocak’tan itibaren VictoriasSecret.com web sitesinde, ülke genelinde seçili Victoria’s Secret mağazalarında ve Victoria’s Secret iPad ve iPhone uygulamalarında olacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2