› 
 › 
10.11.2017

Victoria's Secret Yılbaşı Koleksiyonu

Yılbaşı ruhunu Victoria’s Secret’ın şampanya ışıltısı ile karşılamak için Victoria’s Secret’ın 2017 tatil-yılbaşı koleksiyonu galerimize mutlaka göz atın.

Onu, Türkiye’ye gelmeden önce ünlü yılbaşı defileleri ile erkek arkadaşlarımız ve eşlerimiz sayesinde tanıdık. İç çamaşırı defilelerini şova dönüştüren, mankenlerinin “melekleri” arasında yer almak için ciddi savaşlar verdiği Victoria’s Secret, 2011 yılına kadar Türkiye’de olmadığı için yurtdışı seyahatlerimizde uğramadan geçemediğimiz mağazalara sahipti. Ardından zaman değişti ve Victoria’s Secret, Shaya bünyesinde Türkiye’ye geldi. Gördüğü ilgi ile mağazalarını ardı ardına açmaya başladı.
Victoria's Secret mankenleri

Modadan ilham alan modern koleksiyonları, iç çamaşırının yanı sıra parfüm ve kozmetik ürünleri ile de en özel çekmecelerimizin baş köşesine oturan “Victoria’nın Gizemi”, şimdi de yılbaşına az bir zaman kala, yılbaşı davetlerinin ve kutlamalarının vazgeçilmez içeceği olan şampanya renginden ilham alarak yine kalplerimizi tam ortadan vuran bir koleksiyon hazırlamış.
 
Victoria's Secret mankenleri

2018 yılını karşılamaya çok az bir zaman kala, yılbaşı ruhunu şampanya ışıltısıyla karşılamak istiyorsanız galerimize mutlaka göz atın.
 
2017 Champagne Nights Fantasy Bra'nın da resmi silueti olan koleksiyonda, efsaneleşen Dream Angels push up, büstiyer ve yarım kesim modellere ek olarak korseler ve gündüzden geceye uyarlayabileceğiniz modeller de mevcut.
Victoria's Secret Yılbaşı Koleksiyonu
Tüm koleksiyon ürünleri galerimizde.

Lais champagne nights fantasy bra reveal victorias secret
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2