› 
 › 
01.12.2016

Victoria's Secret Fashion Show 2016 herkesi büyüledi

30 Kasım gecesi gerçekleşen Victoria's Secret Fashion Show tüm ihtişamıyla ışıklar şehri Paris'i büyüledi. Şov ile ilgili detay ve görseller Pudra.com'da.

Tarihinde ilk kez Paris'te gerçekleşen Victoria's Secret 2016 defilesi izleyenleri kendine hayran bıraktı. Road Ahead, Mountain Romance, Pink Nation, Secret Angel, Dark Angel ve Bright Night Angel isimli 6 ayrı segmentin bulunduğu defilede melekler nefes kesti.

Victoria's Secret 2016 defilesinden fotoğrafları görmek için galeriye tıklayın.

Dünyaca ünlü Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill’in yanı sıra Kendall Jenner, Gigi Hadid, Bella Hadid, Irina Shayk gibi süper modellerin de yer aldığı bu eşsiz defilede, ışıklar şehrinin tüm ihtişamı Victoria's Secret tasarımlarına yansıdı.
Victoria's Secret Fashion Show 2016 herkesi büyüledi
Yılın bu özel şovunda Lady Gaga, Bruno Mars ve The Weeknd sahne aldı. Çılgın şarkıcı Lady Gaga şova özel olarak gecede farklı 4 farklı kıyafet giydi. 
Victoria's Secret Fashion Show 2016 herkesi büyüledi
Birbirinden güzel modellerin yer aldığı 2016 Victoria's Secret Fashion Show'da; Martha Hunt, Taylor Hill, Alessandra Ambrosio ve Kate Grigorieva giydikleri tasarımlarla baş döndürdü. 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2