› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.09.2016

Boyner Grup'un yeni markası WEPUBLIC açıldı!

Akmerkez'de kapılarını açan Boyner Grup’un yeni markası WEPUBLIC, geniş ürün gamı ve sıradışı mağaza dekorasyonu ile keyifli bir alışverişe davet ediyor.

Akmerkez'de 4 katlı sıradışı ve eğlenceli mağazasını açan Boyner Grup’un yeni markası WEPUBLIC kapısından giren herkesin mutlu olması için elinden geleni yapmış. Türkiye’de ilk kez satışa sunulan özel markalarını bulabileceğiniz mağazada, alışveriş yaparken atmosferin de tadını çıkarabilirsiniz.

Boyner Grup’un yeni markası WEPUBLIC açıldı!
Akmerkez'de açılan WEPUBLIC 4 kattan oluşuyor. Bu katlarda erkek, kadın kozmetik ve aksesuar, kadın hazır giyim, kadın ayakkabı ve home ürünleri mevcut. Her departmanda çok fazla çeşit ve marka sizi bekliyor. KG Kurt Geiger, NYX, İsabel Marrant, Alexander Wang, American Vintage, Etoile İsabel Marrant, Frame, Zadig & Voltaire bu markalardan sadece birkaçı. Ayakkabı alanı ise Türkiye’nin en büyük ayakkabı alanı olma özelliğine sahip. Tommy Hilfiger x Gigi Hadid özel koleksiyonundan zamansız Converse sneaker’lara UGG botlardan Jimmy Choo stilettolara kadar çok geniş bir ürün ve fiyat gamında hizmet veriyor.
Boyner Grup'un yeni markası WEPUBLIC açıldı!
WEPUBLIC mağaza dekorasyonu ise bolca sürpriz ve sıradışı bir deneyim vaat ediyor. Mağazanın tüm katlarını baştan aşağı dolaşan bir kaydırak, neon ışıklı arklar, gerçek boyutta bir zürafa ve gün ışığını içeri yansıtan ‘skylight’ tavan bir lunaparktaymışsınız izlenimini yaratıyor. Mağazadaki "We Create" kişiselleştirme alanı müşterilere satın aldıkları ve uygun olan ürünlere patch, nakış gibi uygulamalar ile özgün bir dokunuş katma olanağı sunuyor. WEPUBLİC'i hem sunduğu onlarca marka için hem de eğlenceli dekorasyonu için ziyaret edebilirsiniz.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Mango'nun yeni reklamında Camille Rowe yer alıyor
Mango'nun, yeni kısa filmi için Camille Rowe, Julia Restoin Roitfeld ve Alma Jodorowsky kamera karşısına geçti.

Tommy Hilfiger'dan yeni koleksiyon: Tommy X Gigi
Ünlü model Gigi Hadid bu yıl Tommy Hilfiger'ın marka yüzü. TommyxGigi koleksiyonu "az alırım, tam alırım" diyenlerin hoşuna gidecek parçalardan oluşuyor.
COS'un minimal çizgilerini çok seveceksiniz!
COS 2016-2017 Sonbahar-Kış koleksiyonu minimal çizgisinde ama daha renkli ve hareketli.

KENZO x H&M iş birliği
Her sezon farklı tasarımcılarla çalışan H&M yeni işbirliğini Kenzo ile yapacağını açıkladı. Bu eğlenceli iş birliğinden doğacak koleksiyonu merak ediyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER