› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.09.2016

Tommy Hilfiger'dan yeni koleksiyon: Tommy X Gigi

Ünlü model Gigi Hadid bu yıl Tommy Hilfiger'ın marka yüzü. TommyxGigi koleksiyonu "az alırım, tam alırım" diyenlerin hoşuna gidecek parçalardan oluşuyor.

Moda devlerinden Tommy Hilfiger, son zamanların en başarılı ve popüler süper modeli Gigi Hadid ile iş birliği yaparak 2016 Sonbaharı için TommyXGigi koleksiyonunu oluşturdu. Marin stilinin ön plana çıktığı koleksiyonu Tommy Hilfiger ve süper model Gigi Hadid birlikte tasarladı.

TommyXGigi koleksiyonunda Tommy Hilfiger'ın klasik Amerikan havası ile Gigi Hadid'in ilham verici stili ile birleşiyor. Koleksiyonda denizci giysileri, çizgiler, düğmeler, çapa desenleri göze çarpıyor. Spor ve feminenliğin bir arada bulunduğu koleksiyonda kalın kazaklar, şifon üstler ve deri parçalar yer alıyor. Kaşmirler, ipekler ve gerçek deriler gibi farklı kompozisyonların birlikte kullanılması koleksiyonu ayrıştıran özelliklerden. Az alırım tam alırım diyenlerdenseniz TommyXGigi koleksiyonu tam size göre. 

Tommy Hilfiger ve süper model Gigi Hadid'in iddialı koleksiyonunu görmek için galerimize tıklayın. 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Ağustos ayının en şık 10 kadını
Ağustos ayı boyunca davetlere, törenlere katılan ünlüleri mercek altına aldık. Seçtiğimiz en şık 10 kadın size ilham verebilir.

Gigi Hadid'in vazgeçilmezi: Dizüstü çizmeler
Podyumdaki başarısıyla olduğu kadar sokak stiliyle de çok dikkat çeken Gigi Hadid'in sık sık kıllandığı dizüstü çizmelerini mercek altına aldık.

Fendi'den Strap You koleksiyonu için eğlenceli tanıtım filmi
Fendi, çantaları kişiselleştiren Strap You koleksiyonu için eğlenceli bir tanıtım filmi hazırladı. Stap You PreFall'un renkli tanıtım filmi Pudra.com'da.

Bella Hadid'in şık ve spor stili
Son zamanların aranan yüzü haline gelen Bella Hadid, podyumda olduğu kadar sokak stiliyle de oldukça iddialı. Genç mankenin stilini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2