› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.08.2016

Ağustos ayının en şık 10 kadını

Ağustos ayı boyunca davetlere, törenlere katılan ünlüleri mercek altına aldık. Seçtiğimiz en şık 10 kadın size ilham verebilir.

Bu ay davetler ve galalarda giydikleri kıyafetlerle dikkatimizi çeken ünlüleri yakın markajımıza aldık. Bakalım kimler, nerede, ne giymiş?

"Suicide Squad: Gerçek Kötüler" filminin galasında Margot Robbie ve Cara Delevingne şıklıklarıyla göz doldurdu. Cara Delevingne tam da kendi tarzına uygun olarak transparan tül elbisesini deri ceket ve sezonun trendi dizüstü çizmeleriyle tamamlamış. Buğulu göz makyajı ve doğal dalgalı saçlarıyla yine kusursuz görünmeyi başarmış. Filmdeki rol arkadaşı Margot Robbie, Cara'nın aksine daha sakin bir elbise seçmiş. Gucci imzalı, önü kaplan figürü ve çiçeklerle hareketlenen beyaz elbisesini, Cartier mücevherleriyle tamamlamış. 

Kadrajımızı bu kez Brezilya'ya çeviriyoruz. Olimpiyatlarda meşaleyi taşıyan modellerden biri de Alessandra Ambrosio oldu. Güzel model olimpiyat sonrası düzenlenen bir davette çizgili büstiyer ve pantolon takımını kahverengi topuklu sandaletleriyle geceye uygun hale getirmiş.

Genç oyuncu Emma Roberts, katıldığı bir etkinlikte günlük hayatta da sık sık kullandığı yeşil Coach marka bomber ceketini, klasikten vazgeçmeyerek Saint Laurent pump'larıyla kombinleyerek, her zamanki gibi yaşına uygun giyinmiş. 

Listemizde yer alan diğer şık kadınları görmek için galeriye tıklayın. Bakalım siz de bizimle aynı fikir misiniz?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2