› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.11.2015

Gigi Hadid'in seksi stili

Son dönemin popüler modellerinden Gigi Hadid stiliyle adından söz ettirmeyi başarıyor. İşte ikon olma yolunda ilerleyen güzel modelin çarpıcı stili!

Model dünyasının son zamanlarda yıldızı parlayan ismi Gidi Hadid, günlük stili ve kırmızı halıda giydiği kıyafetler ile dikkat çekiyor. Davetlerde yaptığı tercihler ve günlük kıyafet kombinasyonları ile şimdiden bir stil ikonu olarak görülen genç mankenin stilini mercek altına aldık.
 
Geçtiğimiz günlerde Victoria’s Secret 2015 defilesine de katılan genç model, diğer bir deri bir kemik modellerin aksine gerçekçi vücut hatlarına sahip. Dolgun hatları nedeni ile birçok eleştiriye maruz kalan Hadid, bu konuda her zaman kendini savunuyor. Vücuduna neyin yakıştığını iyi bilen güzel model, cesur tercihler yapmaktan da çekinmiyor.
Gigi Hadid in kırmızı halı ve sokak stili
Günlük hayatında genellikle spor giyinen Gigi, çabasız şık tarzı ile dikkat çekiyor. En sevdiği parçalar arasında crop-top üstler, taytlar ve deri ceketler bulunuyor. Ünlü mankenin vazgeçilmezi ise denimler. Favori modeli ise skinny ve boyfriend jeanler.  
 
Gigi Hadid’in kırmızı halı ve sokak stiline göz atmak için galerimize tıklayın.
Gigi Hadid in kırmızı halı ve sokak stili 1Özel günlerde ise cesur tercihler yapmaktan çekinmeyen Gigi Hadid’in kırmızı halı favorisi ise derin V-yakalı kıyafetler. Göbeği açık kıyafetlerden davetlerde de vazgeçemiyor. Farklı stiller denemekten hoşlanan Gigi giyindiği şık tulumlar ile de sıkça karşımıza çıkıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2