› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.02.2016

Gigi Hadid'in vazgeçilmezi: Dizüstü çizmeler

Podyumdaki başarısıyla olduğu kadar sokak stiliyle de çok dikkat çeken Gigi Hadid'in sık sık kıllandığı dizüstü çizmelerini mercek altına aldık.

Son zamanların çok konuşulan isimlerinden biri Gigi Hadid, şüphesiz. Paris Fashion Week sonrasında New York Fashion Week’te de kendinden söz ettiren ünlü model, birçok derginin kapak kızı olmasıyla da ününe ün kattı. Kafamızı ne tarafa çevirsek gördüğümüz Gigi, gerek kırmızı halı stiliyle gerekse sokak stiliyle dikkat çekmeyi her seferinde başarıyor.

Gigi Hadid'in vazgeçilmezi: Dizüstü çizmeler

Gigi, kırmızı halıda tercihini dekolteli seksi elbiselerden yana kullansa da, sokak stilinde sade bir çizgisi var. Yakın arkadaşı Kendall Jenner gibi, skinny jeanleri sık sık ünlü modelin üzerinde görüyoruz. Günlük stilinde sıkça tercih ettiği bir diğer şey ise, bu senenin en gözde trendlerinden dizüstü çizmeler. Kendisine çok yakıştırdığımız çizmeleri şık, spor fark etmeksizin her türlü kombinle kullanıyor. Topuklu veya topuksuz, siyah veya renkli birçok farklı model çizme ile tarzına çeşitlilik katıyor.

Siz de, Gigi Hadid ve birçok diğer ünlü gibi senenin trendi dizüstü çizmeler ile stilinize farklılık katmak isterseniz, Pudra Shop’tan seçtiğimiz modelleri inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.
{urun[1500,1501,1498,1490,3352,2475,1788,1048]}

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Kendall Jenner'ın skinny jean stili
Sokak stiliyle beğeni toplayan model Kendall Jenner, skinny jean kombinleri ile merceğimiz altında.

Dizüstü çizme nasıl giyilir?
2014-2015 Sonbahar-Kış sezonunun öne çıkan trendleri arasında dizüstü çizmeler var. Dizüstü çizmeleri nasıl kullanacağınızı ve bu trendi stilinize nasıl uygulayabileceğinizi yazdık.

Sezonun en beğendiğimiz jean modelleri
Her sezonun vazgeçilmezi jeanler bu yıl da çok popüler. Pudra.com’un en sevdiği kot pantolon modellerine göz atmadan alışverişe çıkmayın.

Gigi Hadid'in seksi stili
Son dönemin popüler modellerinden Gigi Hadid stiliyle adından söz ettirmeyi başarıyor. İşte ikon olma yolunda ilerleyen güzel modelin çarpıcı stili!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER