› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.07.2016

Bella Hadid'in şık ve spor stili

Son zamanların aranan yüzü haline gelen Bella Hadid, podyumda olduğu kadar sokak stiliyle de oldukça iddialı. Genç mankenin stilini görmek için tıklayın.

Gigi Hadid'in kız kardeşi sıfatından yavaş yavaş sıyrılan ve adını her geçen gün daha geniş kitlelere duyuran Bella Hadid, bu ayki stil konuğumuz.

Henüz 19 yaşında olan ve podyumların aranan yüzü haline gelen Bella'nın gerçekte sarışın olduğunu biliyor muydunuz? Genç manken saçlarını koyu renge boyamasını ""Hadid'lere iki şarışın fazla gelebilir. Gigi'ye benzememek için saçlarımı boyamayı tercih ettim. Farklılık, iyidir. Hem benim ruhum sarışın olmak için biraz fazla karanlık" sözleriyle açıklamıştı. Kim bilir, belki Bella sarışın kalmaya devam etseydi ablasının gölgesinden kolay kolay çıkamayacaktı.
 

Bella Hadid'in stilinden ilham almak için galeriye tıklayın.


Bella Hadid'le ilk kez Nickelodeon Kids Awards’un kırmızı halısında karşılaştık. Günlük hayatta makyajdan ve abartılı saç modellerinden kaçınan manken o zamanlarda makyajsız olarak kameralara poz vermişti. Katıldığı tören ve galalarda nokta atışı yapmayı seven Hadid, günlük hayatta rahatlığından ödün vermiyor. Gelin genç mankenin stilini yakından inceleyelim.

bella hadid sokak stili




















Ceket: Maje 209 €, Sneaker: Nike 190 €, Çanta: Fendi 2,900 TL, Anahtarlık: 685 € 

Sokak stilinde podyumların aksine sneaker'larından vazgeçemiyor. Rahatlığı ön planda tutan Hadid, diğer ünlülerin aksine doğallıktan yana olanlardan. Doğal açık bıraktığı saçları ve neredeyse yok denecek makyajıyla kameralara yakalanmaktan korkmuyor. Renk uyumuna verdiği özen neredeyse her kıyafetinde kendini gösteriyor.

Bella Hadid sokak stili



















Pantolon: Baja East 293 €, Bluz: Baja East 684 €, Kolye: Danielle Guiziony 52 $, Gözlük: Garrett Leight 340 

Koyu saçlarına en çok yakışan renklerden biri de kırmızı! Spor kıyafetleri tek bir takıyla bile iddialı hale getirebiliyor. Bir kez daha topuklunun aksine düz botlarla karşımıza çıkıyor. 

bella hadid sokak stili



















Eşortman üstü: Adidas 180 TL, Eşortman altı: Adidas 135 TL, Çanta: Celine 1,695 $, Ayakkabı: Stuart Weitzman 415 $, Güneş gözlüğü: Cherry Bomb Sunglasses 55 $

Eşofman takımının içinde nasıl cool ve şık olunur? Cevabını Bella Hadid vermiş. Belki bu kombini başkasında görsek rahatsız olma ihtimalimiz yüksek olabilirdi, ama duruşu ve giydiği kıyafetleri taşıyışıyla yaptığı işin hakkını nasıl verdiğini bir kez daha görüyoruz. 

Bella Hadid stili




















Sokak stilinde bohem ve minimalist tavrın aksine katıldığı davetlerde feminen parçaları kullanmayı seviyor. Dekolte ve yırtmacın yanı sıra vücut hatlarını belli eden dar kıyafetler giyiyor. Gündüz açık bırakılan saçlar gece davetlerinde sıkı sıkı toplanıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2