› 
 › 
20.11.2017

Yağmurlu günler için Chanel'den ilginç koleksiyon

Chanel’in ilk olarak Paris Moda Haftası’nda görücüye çıkardığı plastik koleksiyonu çok konuşulmuştu. Peki, siz bu parçaları yağmurlu havada giyer misiniz?

Chanel 2017 - 2018 Plastik Koleksiyonu

Saçınızı, makyajınızı yaptınız ve tam evden çıkacaksınız ki yağmur yağdığını gördünüz. Kimse o kadar hazırlandıktan sonra ıslanmak istemez, değil mi? O zaman tam size göre bir koleksiyon Chanel'in plastik koleksiyonu...

Yağmurluktan çizmeye, çantadan şapkaya kadar içerisinde birçok ürün grubunu barındıran bu koleksiyon, yağmurlu günlerde ıslanmanızı engelleyecek. Ayrıca şıklığınıza da ayrı bir hava katacak.
chanel
Kumaş kadınsı şapkalar yağmurlu havalarda ıslanmanıza neden olabileceği için su geçirmez Chanel plastik şapkalar kurtarıcınız olacak. Bu sezonun yağmurlu günlerinde Chanel koruması altında olacaksınız.
 
chanel_sapka

Chanel'in ana renkleri olan siyah ve beyaz detaylardan oluşan bu koleksiyonun en çok dikkat çeken parçaları dizüstü çizmeler hem mini hem de uzun eteklerle kombinlenebilenerek  yağmurlu günlerde şıklık vaad ediyor. 
 
chanel

Mavi ve yeşil renk tonlarından etkilenen koleksiyonun tasarımcısı Karl Lagerfeld, tüm ürünlerde plastik materyali kullanmış. Chanel deri çantanızın ıslanmamasını sağlayan yine Chanel transparan çantalar... Yağmurlu bir günde çizme, çanta, şapka ve yağmurluğu aynı anda giyerseniz zerre kadar ıslanmazsınız.
 
chanel_canta
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2