› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.11.2009

Yelekler geri döndü!

Koton, Mango, Mudo, Batik, Machka ve Twist'ten son moda yelek modelleri ve stil önerileri...

Bu sezon yelekleri bol bol göreceğiz. Modanın her döneminden ilham alan 2010 kış koleksiyonlarında kottan deriye, yünden kotona kadar her çeşit yelek var. Eskiden maskülen giyim tarzıyla özdeşleşen yelekler, artık kadınların gündelik hayattaki gözdesi oldu.

09/10 Koton, Mango, Mudo, Batik, Machka, Twist yelek modellerini görmek için tıklayın.

Yelekleri özellikle gömlek, tişört ve dar trikoların üzerinde kullanabilirsiniz. Bir çok markanın da kış koleksiyonunda yelekleri görmeniz mümkün. İster kısa ve seksi modelleri, isterseniz uzun triko olan yelekleri tercih edebilirsiniz. Kıyafete sanki aksesuvar kullanmış gibi şık bir hava katıyorlar. Ben tercihen şu sıralar kolye takmak yerine bol tişörtlerle tüylü yelek giymeyi seviyorum ama kot yeleklerin de hakkını vermeliyim, onlar da çok tarz durabiliyorlar.



Katie Holmes, Kate Moss ve Kim Kardashian da bu sıralar yelekleri en çok jean şortlarla kombinliyorlar. Basit ama çok "cool" bir görünüm...

Benim de şu sıralar en favori stilim: Şort, beyaz gömlek ya da bol tişört, düz uzun çizme ve opak çorapla giyilmiş yelekler...


Kot yelekleri kanvas tarzı spor pantolonlarla denemenizi öneririm. Yünlü modeller ise boyfriend jeanlerle farklı bir ahenk yakalıyor.


Klasik, uzun yelekleri taytlarla kullanabilirsiniz.


09/10 Koton, Mango, Mudo, Batik, Machka, Twist yelek modellerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2