› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.11.2010

Yeşil'den kürklü çizme koleksiyonu

Bu kış ne kadar soğuk olursa olsun, Yeşil’in hepsi birbirinden şık kürklü ayakkabı ve çizmeleri ile hem ısınacak hem de modanın öncüsü olacaksınız. Modeller pudra.com'da!

Yeşil’in kürk koleksiyonu ile sıcacık ve yumuşacık bir kış… Modern çizgileri, her yaşa hitap eden zengin ürün yelpazesi ile Yeşil’in hepsi birbirinden özel 2010 2011 Sonbahar Kış koleksiyonunda yer alan kürklü modelleri şıklığınızı tamamlamak ve sıcacık bir kış geçirmeniz için huzurlarınızda!

Yeşil'in kürklü çizme modellerini görmek için tıklayın.

Modayı yakından takip eden kadınların mutlaka sahip olması gerektikleri kürklü çizmeleri uzaklarda aramanıza artık gerek kalmadı. Yeşil, hepsi birbirinden şık ve ayrıcalıklı kürklü çizme modellerini ayağınıza getirdi. Tüm kıyafetleriniz ile uyumlu, şıklığınızı tamamlayacak farklı renk alternatifleri bulunan kürklü çizmeler bütün kış ayaklarınızı sıcacık tutacak! Siyah, kahverengi, gri, lacivert deri ve ayrıca yünlü kumaş alternatifleri bulunan kürklü çizmeler ile çok stylish görüneceksiniz!



Bu sezon Yeşil’in Kürklü ayakkabıları son moda!
Hangisini alacağınıza bir türlü karar veremeyeceğiniz modelleri kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Bu sezon tüm kadınların dolabında yerini alacak olan kürklü ayakkabılar birçok farklı alternatif ve geniş renk seçenekleri ile tüm Yeşil mağazalarında sizleri bekliyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2