› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.02.2014

Zac Posen 2014 Sonbahar Koleksiyonu

Zac Posen, 2014 Sonbahar koleksiyonunda yer verdiği dar formlar ve kabarık eteklerle 1947'lerde popüler olan New Look akımını yeniden başlatacak gibi görünüyor.

2001 yılında hazırladığı koleksiyonla moda dünyasına adım atan ve kendisiyle özdeşleşen feminen hatlı elbiselerle kısa sürede kendini kabul ettiren Zac Posen'in New York'ta tanıttığı 2014 Sonbahar koleksiyonunu çok sevdik.

Hazır giyim koleksiyonuna da en az haute couture kadar önem veren ve bu konudaki farkını her zaman belli eden Posen, yeni koleksiyonunda bel bölgesini ortaya çıkartan kabarık etekli elbiseleriyle moda tutkunlarını büyüledi. Kahverengi ve mavi tonlarının ön plana çıktığı koleksiyonda 1947'lerde oldukça popüler olan New Look akımı modern detaylarla birleştirildi.

Kısa elbiseleriyle çalışan kadınların dolapları için farklı alternatifler hazırlayan Zac Posen, kabarık etekli elbiseleriyle unutulmaz Hollywood yıldızlarının stilini podyuma yansıttı.



Hazırladığı koleksiyonla yeni sezonda kırmızı halıların vazgeçilmez tercihlerinden olacağının sinyalini veren tasarımcının kabarık etekli elbiselerini Oscar Töreni'nde ünlü isimlerin üzerinde görmek için sabırsızlanıyoruz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2