› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.04.2013

2013'ün en favori gece elbiseleri

Bu yaz gerçekleşecek düğün, nişan gibi organizasyonlarda ne giyeceğine henüz karar veremeyenlere ilham verecek, 2013'ün en favori gece elbiselerini seçtik!

Bir düğün için en çok telaşlanacak kişinin yalnızca gelin olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Pek ala davetliler de aylar öncesinden araştırmalara başlayıp, ne giyeceğim telaşına düşüyor. Bu telaşa bir de başka bir davetliyle pişti olma endişesi eklenince ortaya karmakarışık bir durum çıkıyor. Ne yazık ki bu yazımızda başka biriyle pişti olmanızı engelleyecek taktikler veremeyeceğiz size; ama gecenin en şık isimlerinden birisi olma şansını kesinlikle garanti edeceğiz.

2013'ün en beğenilen gece elbiselerini görmek için tıklayın.



Çok yakın zamanda katılacağınız düğün, nişan, kına gecesi, sünnet düğünü gibi bir organizasyon varsa aklınızdan ilk geçireceğiniz şey sakın "siyah giymek" olmasın! Bu yıl biraz daha cesur olun ve renklerden korkmayın! Mor, fuşya, turkuvaz, sarı, yeşil; mağazalarda sizi heyecanla bekleyen renklerden sadece birkaçı...

Giyeceğiniz renk ne olursa olsun, elbisenizi altın renkli aksesuarlarla süslemenizi öneriyoruz bu yıl. Kocaman küpeler, kalın bilezikler ya da gösterişli kolyeler... Ayakkabı tercihlerinizde de renklerle flört etmeniz için hiçbir engel yok! Siyah ya da beyaz bir elbiseyi pembe bir ayakkabıyla tamamlamamak için önünüzde hiçbir engel yok!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2