› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.04.2013

2013'ün en güzel mezuniyet elbiseleri

2013'ün en güzel mezuniyet elbiselerini bir araya getirdik! Kısa, uzun, taşlı, renkli ya da siyah... Her zevke uyan, farklı tarzdaki mezuniyet elbiseleri huzurlarınızda!

Bcbg Max Azria

Biz kadınlar düğün günümüzün küçük bir provasını mezuniyet günlerimiz öncesinde yaparız. Aylar öncesinden ne giyeceğimizi düşünmeye başlar, doğru elbiseyi bulamama korkusuyla kabuslar görürüz.

Genç kızlar artık gelişen teknolojinin de yardımıyla kapı kapı gezmek yerine mezuniyet elbiselerini internet üzerinden alıyor. İnternet alışverişine cesaret edemeyenler ise kendini aylar boyunca sürecek bir elbise arayışı maratonunda buluyor.

Bu telaşta ilham alıcak bir fikre ihtiyacı olanlar için Pudra.com olarak sezonun en güzel mezuniyet elbiselerini bir araya getirdik. 2013'ün en güzel mezuniyet elbiselerini görmek için tıklayın.





Giyeceğiniz elbise kısa ya da uzun olsun, fazla aşırıya kaçmamaya özen gösterin. Eğer yeterince gösterişli bir elbise tercih edecekseniz makyajınızı ve saçınızı abartmaktan kaçının.

Ayakkabı ve çanta tercihlerinde nude tonlar tercih ederek elbisenizin ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz. Seçeceğiniz elbise nasıl olursa olsun, kendine güvenen duruşunuz sayesinde elbiseyi en güzel şekilde taşıyacağınızı unutmayın!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2