› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.02.2014

2014 Londra Moda Haftası'nda ünlüler ne giydi?

Olivia Palermo, Miroslava Duma ve Beren Saat gibi isimlerin katıldığı Londra Moda Haftası (LFW) bu sene oldukça hareketli geçti. Peki ünlüler neler giydi? Hangi parçaları ön plana çıkardılar? Detaylar Pudra.com'da!

Her sene Paris ve New York'un gölgesinde kalan Londra Moda Haftası yeni sezonla birlikte durumu kendi lehine çevirmiş gibi görünüyor. Uzun yıllar sonra Tom Ford'un da defile listesine katılmasıyla etkisini güçlendiren moda haftası, katılımcılar açısından da oldukkça hareketliydi. Sokak stili konusunda isim haline gelen Olivia Palermo, Poppy Delevingne ve Miroslava Duma gibi isimleri ağırlayan Londra'nın Harry Styles, Kate Moss gibi önemli önemli katılımcıları da vardı.

Defileden defileye davetten davete koşan pek çok isim sokak modasında tercih ettikleri renklerle Londra'nın kasvetli havasına biraz da olsa hareket kattılar. Tulumdan, erkek takımlarına kadar trend olan pek çok parçanın bize nasıl kombinlenmesi gerektiğini gösteren ünlü isimler bordo, bebek mavisi, yeşil ve sarıyı ön plana çıkardılar.

Beren Saat, Suki Waterhouse ve Paloma Faith gibi isimler kalem etekleri yeniden sokak modasının yıldızı yaparlarken 2014 sezonunda hangi parçanın trend olacağının da sinyalini verdiler.



Londra Moda Haftası'na katılan ünlü isimler yeni sezonda kalem etekleri, kısa ceketleri, bilek üstünde biten pantolonları ve babetleri dolabımıza eklememiz gerektiği konusunda bizi uyardılar.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2