› 
 › 
05.10.2018

Aslı Kızmaz'dan Nocturne koleksiyonu seçkisi

Samimi videolarıyla ilgiyle takip edilen Aslı Kızmaz, Nocturne Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonundan tarzını yansıtan parçaların olduğu özel seçki hazırladı.

Aslı Kızmaz, şehirli kadınların gardırobu için pek çok parçaya sahip NOCTURNE’ün Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonundan 12 parçalık bir seçki hazırladı. Özellikle davetlerde, önemli iş toplantılarında veya akşam arkadaşlarınızla dışarı çıkarken rahatlıkla giyebileceğiniz; birçok farklı stile dair kilit parçaları barındıran bu seçkide siyah ve kırmızıların yanı sıra, geometrik desenler ve simetrik detaylar ön planda.

aslilovesnocturneKadifeler, tüller ve simli kumaşların da yer aldığı seçki, ister ofiste ister gece davette giyilebilecek kombinasyon seçenekleri sunuyor. Kadifelere eşlik eden leopar ve zarif işlemelerin yanı sıra, düğmeli ceket ve siyah basic tulum koleksiyonun maskülen tavrını da ortaya koyuyor.

Aslı Kızmaz, “O gün uyandığında nasıl giyinmek istiyorsan ya da nasıl hissediyorsan, kalıplara aldırmadan içinden geldiği gibi giyin!” diyerek seçkisini özetliyor. Trendleri ve “sexy” ya da “cool” kalıpları bir kenara bırakarak, herkesin kendi stilini yaratması adına bir araya gelen seçkideki zamansız parçalar, Kızmaz’ın takipçilerinden hareketle birçok farklı tarza sahip kadın için bir araya getirildi.

AslıLovesNOCTURNE seçkisine 1 Ekim’den itibaren Nişantaşı, Mall of Istanbul ve Land of Legends (Antalya) NOCTURNE mağazalarının yanı sıra www.nocturne.com.tr'den ulaşabilirsiniz.

Galerimize göz atarak, seçkide yer alan kıyafetlere ve fiyatlarını görebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2