› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.09.2016

Bayram için 4 stil önerisi (2016)

"Bayramda ne giysem" diye düşünenleri buraya alalım. Bayramda deneyebileceğiniz 4 farklı stil önerisi hazırladık.

Çocukluğumuzdan beri bayramlarda en şık kıyafetlerimizi giymeye özen gösteririz. Bu alışkanlık belki de Barış Manço'nun "Bugün Bayram" şarkısındaki "Giyelim en güzel giysileri" sözünden geliyor. Tabii hal böyle olunca her bayram "Ne giysem" telaşı sarıyor insanı. Eğer hala bu bayram ne giyeceğinize karar vermediyseniz hazırladığımız 4 farklı kombin önerisi size rehber olabilir. 

Bayram için 4 stil önerisi
 

Modern Şehirli Kadın

Sigaret pantolon, şık bir gömlek, klasik topuklular ve ikonik bir çanta. İşte karşınızda modern şehrin şık kadını. Bayramda risksiz bir şıklık istiyorsanız tercihinizi modern şehirli kadının vazgeçilmezleri sigaret kesim pantolon ve gömlekten yana kullanın. Desenli şık bir gömleği renkli sigaret pantolonla kombinleyerek şıklığınızı garantileyebilirsiniz. Zamansız bir el çantası ve modasını asla yitirmeyen stiletto ile stilinizi tamamlayın. 
bayram için stil 4 stil önerisi 1Gömlek: Beymen Club, Pantolon: İpekyol, Çanta: Tod's, Ayakkabı: Hotiç, Küpe: Lidyana - Nevinci, Maskara: Chanel
 
 




Spor şıklık

"Spor ayakkabılarımı ayağımdan çıkarmam" diyenlerdenseniz renkli bir elbiseyi şık spor ayakkabılar ile kombinleyin. Son zamanlarda klasik parçaları farklı sneaker ayakkabılar ile birlikte kullanmak sokak stillerinin vazgeçilmezlerinden. Bu sezon sıkça karşımıza çıkan yazılı parçaları da kullanarak kombininizi hareketlendirebilirsiniz.
 
Bayram için stil önerileriElbise: Zara, Ayakkabı: Pull & Bear, Çanta: Bershka, Küpe: Stradivarius, Halhal: Lidyana - Will Boom, Ruj: Urban Decay
 
 

Asil Siyah

Siyahın asaletini bayram stilinizde kullanmaya ne dersiniz. Simsiyah bir kombini renkli bir çanta ve rujla hareketlendirin. Şık siyah bir tulumu, feminen siyah stilettolarla tamamlayıp elinize de canlı renklerde bir çanta alıp stilinizi tamamlayabilirsiniz. Çanta seçerken sezonun en trend çantalarına göz atmayı unutmayın. Zarif takılar kullanarak kombininizin şıklığını bir adım öteye taşıyabilirsiniz. 
bayram için stil önerileriTulum: Mango, Ayakkabı: Koton, Çanta: Dolce & Gabbana, Kolye: Swarovski, Yüzükler: Mango, Ruj: Mac
 
 

Toprak tonlarının gücü

Toprak tonlarının verdiği asil duruş yadsınamaz. Bayramda toprak tonlarını bir arada kullanarak sakin ama şık bir stil yaratabilirsiniz. Farklı detayları olan haki bir eteğin üzerine giyeceğiniz düz ekru renkli bir bluzu dikkat çekici bir kolye ile tamamlayın. Ayakkabı olarak da bayram gezmesi için uygun, hem şık hem rahat minik topuklu babetler giyebilirsiniz. 
 
Bayram için 4 stil önerisiBluz: Mango, Etek: Machka, Ayakkabı: H&M, Çanta: Zara, Kolye: Twist, Yüzükler: Bershka
 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız:
Sonbaharın en güzel ayakkabı modellerini seçtik (2016)
2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunun en güzel ayakkabı modellerini seçtik. Favori modellerimizi görmek için galeriye tıklayın.

2016-2017 Sonbahar-Kış aksesuar trendleri
2016-2017 Sonbahar-Kış aksesuar trendleri bir araya getirdik. Abartılı modellerden, minimal stillere; sezonun hit aksesuarları Pudra.com'da.

2016-2017 Sonbahar-Kış moda trendleri
2016-17 Sonbahar-Kış sezonunda gardırobumuza hangi parçalar girecek? Yeni sezonun öne çıkan trendlerini görmek için mutlaka haberimize göz atın.

2016-2017 Sonbahar-Kış renk trendleri
2016-2017 Sonbahar Kış sezonunda hangi renklerin öne çıkacağını merak ediyor musunuz? Hazırladığımız renk trendleri raporuna göz atın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER