› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.02.2014

Beyoncé'nin Versace tur kostümleri

Mrs.Carter isimli dünya turnesiyle hayranlarıyla buluşmaya devam eden Beyoncé, turne dolabına Versace imzalı yeni elbiseler ekledi. İşlemeli ve dekolteli tasarımlar sosyal medyada da günün konusu oldu.

Yeni albümüyle birlikte stilini de değiştiren Beyoncé, her giydiğiyle olay yaratıyor. 2013'ün son haftalarında iTunes üzerinden yayınladığı albümle listelerde bir numaraya yerleşen Diva, Mrs.Carter isimli turnesiyle hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Sesiyle olduğu kadar sahne şovları ve onu tamamlayan kıyafetleriyle de bir numara olan şarkıcının turne dolabına eklediği son tasarımcı Donatella Versace oldu. 2013'ün Nisan ayında başlayan turnenin Avrupa ayağı için yepyeni bir repertuar ve kıyafetlerle sahneye çıkan Beyoncé, Atelier Versace tasarımı iki elbisesiyle heyecan yarattı.

Bir gece önce çıktığı konserde önce Swarovski taşlarla kaplanmış zırh formunda bir elbise giyen şarkıcı, ilerleyen saatlerde giydiği mini beyaz elbiseyle fiziğini ön plana çıkardı. Versace imzalı sahne kostümleriyle sosyal medyayı etkisi altına alan Beyoncé, dikkatleri bir kere daha turnesine çekti.



Mrs. Carter isimli, turne için bugüne kadar Emilio Pucci, Kenzo ve Versace'yle çalışan Beyoncé sahne kostümleriyle bizi kendine hayran bırakmaya devam edecek gibi görünüyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2