› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.09.2015

Bohem stilini sonbaharda nasıl uygularız?

2015 sonbaharında oldukça popüler olan bohem trendini günlük stilinize taşımak için Pudra.com'un önerilerine bir göz atın.

Birkaç sezondur etkisini sürdüren bohem stili, bu sonbahar da çok moda. Püsküllü bir çanta ya da salaş elbiseler ve sandaletlerle yazın uygulamanın son derece kolay olduğu bohem stilini, sonbahar gelince biraz düşünmeye başladık. Yeni sezonda da bohem stilinden ödün vermek istemiyor fakat sonbahara nasıl uygulayacağınız konusunda emin olamıyorsanız hazırladığımız stil önerilerinden ilham alabilirsiniz.

Bohem stilini sonbaharda nasıl uygularız?
 

Uzun elbiseler

Bu sezon çiçekli elbiseler çok moda. Uzun kollu ve bileklere kadar uzanan bir elbiseyi uygun aksesuarlar ile tamamladığınızda harika bir bohem stili yakalayabilirsiniz. Havaların artık soğumaya başlamadığı şu günlerde üzerinize alacağınız bir kot yelek yeterli olacaktır. Elbisenizin renkleri ile uyumlu, süet püsküllü bir çanta ve topuklu çizmeler görüntünüzü tamamlayacak aksesuarlardan. Daha havalı bir görünüm için şapka ve güneş gözlüğünüzü de unutmayın!
sonbahar bohem stili 2015 elbise
Elbise: Zara 299 TL, Kot Yelek: Levi’s 240 TL, Çanta: Topshop 150 TL, Çizme: Zara 189 TL, Şapka: Emilio Pucci 850 TL, Gözlük: Michael Kors, 750 TL, Bileklik: H&M 12 TL.

 

Püsküllü çizmeler

Çok sevdiğiniz, bohem stilini yansıtan bir aksesuar bulduğunuzda onu birçok kombin ile kullanabilir ve kendinize göre farklı stiller yaratabilirsiniz. Dizüstü püsküllü bir süet çizme ile tamamlayacağınız neredeyse tüm parçalar size bohem bir hava katacaktır. Oldukça dikkat çekici bu çizmeleri sade bir elbise ile kombinleyebilir ve üzerinize bol ve uzun bir hırka alabilirsiniz. Süet bir bucket çanta ve altın renkli bir kolye, bu stile en çok uyan aksesuarlardan.
sonbahar bohem stili 2015 cizme

Elbise: Alice and Olivia 1350 TL, Çizme: Zara 399 TL, Hırka: Topshop 210 TL, Çanta: Kia Ora 695 TL, Kemer: H&M 12 TL, Gözlük: Asos 59 TL, Kolye: İpekyol 79 TL.
 

Bol paça pantolonlar

Bohem stilini sonbahara adapte etmenin en güzel yolu bol paça pantolonlar. Üzerine giyineceğiniz çiçek desenli bir bluz ve omuzlarınıza alacağınız püsküllü şal ile hem çok rahat hem de kullanışlı bir stilin sahibi olabilirsiniz. Küçük bir çanta ve bilekte biten çizmeler kombininizi tamamlayacak aksesuarlardan. Çoklu yüzükler ve kahve tonlarında bir güneş gözlüğü ile de son dokunuşları yapabilirsiniz.
sonbahar bohem stili 2015 pantolon

Pantolon: Stella McCartney 1.050 TL, Bluz: Stradivarius 69 TL, Pelerin: Mango 139 TL, Çizme: Nine West 679 TL, Çanta: Gucci 2600 TL, Gözlük: Tom Ford 1.050 TL, Yüzük: H&M 12 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER