› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.12.2013

Bordo parçaları indirimde alın, gelecek yıl da giyin

Asaletin rengi bordo bu sezon tüm markaların koleksiyonlarında yer aldı. 2014-2015 Sonbahar-Kış döneminde de bordonun yükselişi devam edecek. Bu yıl indirimden alıp, gelecek yıl kullanabileceğiniz bordo parçaları seçtik.

Tasarımcılar 2014-2015 Sonbahar-Kış ön koleksiyonlarını görücüye çıkarmaya başladı. Gelecek yılın sonbahar kış sezon trendlerini incelediğimizde gördük ki bordonun yükselişi devam edecek. Asaletin rengi olarak tanımlanan bordo, her cilt tonuyla uyumlu. Üstelik kırmızıyla karşılaştırıldığında iş yaşamında kullanım kolaylığı nedeniyle bordo hemen öne geçiyor.

Kıyafetlerden, makyaj ürünlerine ve dekorasyona kadar 2013’te en çok tercih edilen renklerden olan bordo, birçok renk ile kombinlenebiliyor. Daha çok deri ve kadife kumaşlarda tercih edilen bordonun önümüzdeki yıl farklı materyallerde de kullanılacağını hemen söyleyelim.



Gri, siyah, ekru, beyaz, haki ve lacivertle çok yakışan bordoyu daha iddialı bir görünüm için kamel, gece mavisi ya da turuncuyla da kombinleyebilirsiniz. En çok yakıştığı renklerin gri ve siyah olduğunu kabul etmek gerek. Yine sezonun trendi hayvan baskıları, yılan derisi ve leopar desenleriyle de elegan bir görünüm sunuyor. Ceket, pantolon, etek ve elbise gibi deri parçalarda bordo rengin kullanımı çok yaygın. Ayakkabı, takı ve çantalarda da bordo tercih ederseniz birçok farklı renkle kombin yapabileceğinizi göreceksiniz.

Bu kadar kullanışlı ve asil bir rengin gelecek yıl da popüler olmasını biz Pudra.com editörleri olarak çok sevdik. Bu yüzden tam da indirimler başlamışken Sezonun en güzel bordo ürünleri'ne tekrar baktık. Bu ürünleri indirimde kaçırmayın, gelecek yıl da severek giyin.



Ünlülerin de kırmızı halıda tercihi olan bordo, zarif ve kusursuz bir görünüm sunuyor. Gece elbiselerinde bordo rengi tercih ederek, gecenin dikkat çeken kadınları arasına girebilirsiniz.

POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2