› 
 › 
09.04.2022

Doğal, geri dönüştürülmüş ve yenilikçi: Camper yeni koleksiyonu

Camper, her zamankinden daha doğal, geri dönüştürülmüş ve yenilikçi malzemeler içeren İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonunu Apelyan No:3’te tanıttı.

Sürdürülebilirlik ve çevre duyarlılığı temel değerleri arasında yer alan Camper, İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu lansmanı ile daha sürdürülebilir bir hayata dikkat çekti. Camper, plastik ve sentetiklere olan bağımlılığını azalttığı İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonunun lansmanını Apelyan No:3 ev sahipliğinde gerçekleştirdi. 

Camper, İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu, her zamankinden daha doğal, geri dönüştürülmüş ve yenilikçi malzemeler içeriyor. Plastik ve sentetiklere olan bağımlılığını azaltan markanın yaz koleksiyonu, uzun ömürlü ürünler ve daha döngüsel ayakkabılar üretmeye devam ederken kimyasalları ve atıkları en aza indirmeye odaklanıyor.
 
Camper

Camper İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunda sürdürülebilir öğeler ön planda 

Camper’ın 1975’te kurulduğunda tasarladığı ilk model olan ve bu sezon koleksiyonda güncellenmiş tasarımıyla yer alan Camaleon 1975, elastik bağcıklarıyla Camper’ın ikonik modeli olan PEU Rambla, boyanmamış deriden üretilen Camper’ın yeni Brothers Polze modeli, tekstil atıklarını, enerji ve su tüketimini azaltmaya yardımcı olan geri dönüştürülmüş pamuktan üretilen Brutus ve sürdürülebilir içerikleriyle kahraman ürün Karst dahil olmak üzere koleksiyonda dikkat çeken modeller bulunuyor.

Camper, yeni koleksiyondaki modellerin en az bir ya da daha fazlası sürdürülebilir bileşen içeriyor. Amacı dış taban, üst yüzey ve astarlarda sertifikalı malzemeler kullanarak sürdürülebilirliği sağlarken maksimum kalite ve rahatlık sunmak.
 
  • Dış tabanların %43’ü doğal ya da geri dönüştürülmüş materyallerden oluşuyor
  • Koleksiyonların üst yüzeyleri %90’ı plastik içermez %20’si ise geri dönüştürülen materyaller kullanılarak üretiliyor.
  • Yine ayakkabılar için kullanılan derilerin %97’si deri endüstrisi genelinde sürdürülebilir çevresel uygulamaları dikkate alan sertifikalı üreticiler tarafından üretilen deriler ile tasarlanıyor.
  • Astarların %100’ü geri dönüştürülmüş pet’ten yapılmış.

Dikkatimizi çeken yeni modelleri galerimizden gezebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2