› 
 › 
31.01.2019

COS İlkbahar - Yaz 2019 Koleksiyonu

Hava ve su elementlerinden ilham alan, sınırsız hareket özgürlüğü veren COS İlkhabar - Yaz 2019 Koleksiyonu ile ilgili tüm görünümler haberimizde.

COS 2019 İlkbahar - Yaz koleksiyonu birçok elementi içinde barındıran eşsiz bir sartoryal yolculuğa çıkıyor. Hareket özgürlüğünün eforsuz ve canlı çağrışımıyla tasarlanan her bir parça, hava ve su elementlerinin izlerini taşıyor.
 
COS İlkbahar - Yaz 2019 Koleksiyonu

Tıpkı doğada olduğu gibi, koleksiyonun içinde gelişen silüetler hareketlilikten durağanlığa, opaktan transparana elementlerin değişken yapılarını yansıtıyor.

Kullanılan kumaşların dokuları ve performansları tasarımların merkezinde yer alıyor: Yırtılmayan kumaşlardaki parlak ve şeffafın birlikteliği ışıktan ilham alırken akışkan muare kumaşlar ise suyu anımsatıyor.
 
COS İlkbahar - Yaz 2019 Koleksiyonu

Koleksiyon bu temaları yansıtan, beklenmeyen renklerden oluşuyor. Gökyüzünden okyanusa, indigodan gece mavisine kadar uzanan mavi spektrumuna duru beyazlar, bej ve kremsi tonlar, griye çalan eflatun, koyu gri, bordo ve koyu kahveler eşlik ediyor.
 
COS İlkbahar - Yaz 2019 Koleksiyonu


Kadın koleksiyonundaki ipek kumaştan yapılan paraşüt benzeri formlar, düğme ve ayarlanabilir kemer gibi işlevsel detaylarla kontrast kurarak giyen kişinin proporsiyonlarına göre ayarlanma imkanı sunuyor. Hacimli, pamuklu poplin elbise ve ekstra parlak etek asimetrik bir karaktere sahipken, klasik polo tişörtler ince dokumalı file kumaşlarda yeniden hayat buluyor. Drapeli pamuklu üst ise sekiz farklı şekilde giyilmek üzere tasarlandı. Koleksiyonda yüksek beller ve dairesel kesimlerle bitirilmiş uçlar yer alıyor.
 
COS İlkbahar - Yaz 2019 Koleksiyonu

COS İlkbahar - Yaz 2019 Erkek Koleksiyonu

Erkek koleksiyonunun bu sezondaki ilhamı yüksek terzilik unsurlarının akışkanlığından geliyor; bu detaylar yürüdükçe açılıp hareket özgürlüğü sağlayan yandan yırtmaçlı yün pantolonlara dönüşüyor.
 
cos_ilkbahar_yaz_2019_erkek_koleksiyonu_01

Kruvaze keten trençkotlar klasik bir silüet sağlarken yeniden yorumlanmış ceketler hafif kumaşlarda hayat buluyor.
 
cos_ilkbahar_yaz_2019_erkek_koleksiyonu

Kapüşonlu anorağın omuz bölgesindeki dikkatlice düşünülmüş detaylar ise organik bir form oluşturuyor.

COS İlkbahar - Yaz 2019 koleksiyonu aksesuarları

Aksesuarlar, giysilerdeki tekniği öne çıkarmak ve bunu dengelemek adına bir adım geri çekiliyor. Hem kadın hem erkek koleksiyonundaki aksesuarların temel ilhamı, parlak muare kumaşlardan yapılmış düz kesimli balıkçı şapkaları.

COS İlkbahar - Yaz 2019 Koleksiyonu aksesuarlar

Bu ilham faktörü, kadın koleksiyonunda sade bir silüet ve dış elementlere karşı siper oluşturan geniş ağızlı bir güneş şapkasına dönüşüyor. Hem terlik hem mule olarak kullanılabilen slip-on ayakkabılar yaratıcı bir çeşitlilik sunuyor. Koleksiyondaki som gümüş takılar ise akışkan doğal formlara sahip. Yırtılmayan erkek paraşüt çantanın yanı sıra; dolgulu, yuvarlak uçlu ve düğüm detaylı deri erkek terlikleri ise sezonun özü olan minimallik ve sadelikten yola çıkılarak tasarlanmış.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2