› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.06.2016

Emilia Clarke'nin davet stili

Emilia Clarke, "Game Of Thrones"da olduğu kadar gerçek hayatta da bizleri etkilemeyi başarıyor. Bu ay güzel oyuncunun davet stilini mercek altına aldık.

Game Of Thrones'da ejderhaların annesi rolüyle bizi her hafta ekrana kitleyen Emilia Clarke'in davet stilini mercek altına aldık. Güzel oyuncunun tercihlerini yakından inceleyelim istedik.

Doğal tavırları ve yüz mimikleriyle herkesin sevgisini kazanan Emilia Clarke, "Taht Oyunları" dizisindeki Daenerys Targaryen karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. 2011 yılından beri dizide oynamayı sürdüren Clarke, daha uzun süre konuşulacağa benziyor. 

Emilia Clarke'nin davet stilini görmek için galeriye tıklayın.

Abartılı saç ve makyajdan kaçınan başarılı oyuncu, kıyafet tercihlerini de bu yönde yapıyor. Özellikle büyük organizasyonlarda, derin göğüs dekolteli tasarımlar giymeyi tercih ediyor. Onu mini etekle görmek neredeyse imkansız. Genelde maksi ve midi boy elbiselerle karşımıza çıkıyor. Topuklu sandalet ve stilettolar ise vazgeçilmezlerinden. Renk skalası oldukça hareketli. Yeşil, kırmızı ve lila gibi çeşitli tonları giymekten kaçınmıyor. Stilinin tamamlayıcı parçası olan gülümsemesi ise onu diğer ünlülerden ayıran en büyük özelliği.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2