› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.09.2015

Yeni moda ikonu: Emily Ratajkowski

Hem güzelliği hem de stili ile dikkat çeken genç model ve oyuncu Emily Ratajkowski’yi mercek altına aldık.

Getty Images Turkey

Emily Ratajkowski'nin stili

Son dönemde Emily Ratajkowski adını sıkça duyuyor musunuz? Eğer kim bu kız diye merak ediyor ve herkesin konuştuğu stiline yakından göz atmak istiyorsanız Emily Ratajkowski stil dosyamızda merakınızı giderecek birçok detay bulabilirsiniz.

Emily Ratajkowski'nin stilinden ilham almak için galerimize tıklayın.
 
14 yaşından bu yana modellik yapan Emily, ilk olarak Robin Thicke’in "Blurred Lines" klibi ile dikkatimizi çekmişti. Model olarak başladığı kariyerine oyunculuğu da ekleyen Emily, bu sene Zac Afron ile birlikte yer aldığı "We are your Friends" adlı filmle adından sıkça söz ettirdi. Katıldığı davet ve kırmızı halı etkinliklerinde kıyafetleri ile beğeni toplayan ve kendine has sokak stili ile de dikkat çeken Emily, şimdiden bir stil ikonu olarak anılmaya başladı bile.
emily ratajkowski stil ikonu imaj tarz unlu moda 1
 
1991 doğumlu güzel oyuncu, günlük hayatta maskülen kıyafetleri kadınsı detaylar ile birleştirmeyi seviyor. Kendisini sıklıkla crop-top bluzler ve bol pantolonlar ile görüyoruz. Bazen boyfriend jean'in üzerine göğüs dekolteli bir bluz tercih ederken bazen de tek parça bir tulum ile karşımıza çıkıyor Emily. Günlük hayatında rahatına düşkün olduğunu söyleyebileceğimiz güzel oyuncu, çabasız şıklığı ile beğeni topluyor.
 
emily ratajkowski stil ikonu imaj tarz unlu moda 2
 
Kırmızı halıda ve davetlerde ise genellikle daha alımlı giyinmeyi tercih eden genç model, daha feminen kıyafetler seçiyor. Genellikle vücut hatlarını ortaya çıkaran kıyafetlerle gördüğümüz Emily, kırmızı halıda sıkça göğüs dekolteli elbiselerle boy gösteriyor. Göbeği açık kıyafetleri, tek parça tulumları ve derin v-yakalı elbiseleri Ratajkowski’nin kişisel tarzı olarak tanımlayabiliriz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2