› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.11.2014

Emma Watson'ın inanılmaz değişimi

Emma Watson'ın gözümüzün önünde büyüdüğünü inkar edemeyiz. Her genç kız gibi o da bir değişim yaşadı ama stilindeki değişimle adeta başka biri oldu. Güzel oyuncu Emma Watson'ın değişimi Pudra.com'da.

2002 yılında ilk olarak "Harry Potter" filmiyle hayatımıza giren Emma Watson, adeta gözümüzün önünde büyüdü desek abartmış olmayız! Yıllar onu hep bir adım öteye taşıdı. Şimdilerde ise güzelliğinin zirvesinde. Onun değişim serüvenini hayranlıkla izliyoruz.

Emma Watson’ı kocaman kabarık saçlarıyla ilk kez gördüğümüzde henüz 11 yaşındaydı. Aradan geçen 13 yıl onun ününe ün, güzelliğine ise güzellik kattı. Tarzını bulmak için çıktığı yolda zaman zaman kısacık, zaman zaman uzun saçlarla gördük onu. Stilini oturtana kadar biraz “rüküş” olduğunu da düşünmedik değil… Ancak şimdi bambaşka bir kadın var karşımızda. Moda ve kadın dergilerinin kapaklarını, ünlü markaların kampanyalarını süslüyor güzel yüzüyle.

Son dönemde tarzını tam anlamıyla bulduğunu söyleyebiliriz. 10 parmağında 10 marifet olan Watson, şimdilerde kadın haklarının en güçlü savunucularından biri. Birleşmiş Milletler Kadın Güçlenmesi Birimi’nin ise yeni iyi niyet elçisi. Güçlü ve stil sahibi bir kadın olarak hayranlığımızı kazanan Emma Watson’ın muhteşem değişimine şaşırmaya hazır mısınız? O halde galerimize göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2