› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.06.2016

Haziran ayının en şık 10 kadını

Haziran ayında ünlüleri yakın markajımıza aldık. Stilleriyle bu ayın en çok konuşulan, şık kadınları Pudra.com'da.

Yazın gelmesiyle birlikte ünlüler, davet kıyafeti seçiminde daha cesur davranıyor. Tiril tiril kumaşlar, derin dekolteler ve uzun yırtmaçlar artık her davette karşımıza çıkıyor. Pudra.com olarak dünyaca ünlü starların stillerini mercek altına aldık ve bu ayın en şık 10 kadınını seçtik.

Onları günlük hayatta sade ve spor kıyafetler içinde görsek de davetlerde kıyasıya bir rekabetin içine giriyorlar. Kırmızı halının en şık ismi olmak için verdikleri mücadele bazen abartıya kaçarak göz zevkimizi bozuyor bazen de doğru tercihlerle kalbimizi fethediyor.

Haziran ayının en çok konuşulan ismi kuşkusuz Blake Lively oldu. Eşi Ryan Reynolds ile birlikte, Aralık 2014’te dünyaya gelen kızları James’ten sonra ikinci bebeğini bekleyen güzel oyuncu hamile stiliyle ilham vermeye devam ediyor. Aynı zamanda yeni filmi The Shallows'un tanıtımı için gün içinde birden fazla davete katılarak, farklı kombinlerle karşımıza çıkıyor. Hamileliğine rağmen mini elbise ve topuklu ayakkabılarından vazgeçmeyen güzel yıldız, giydiği abiye elbiseleri spor parçalarla kendi tarzına uygun hale getiriyor. 

Kampanya çekimlerinin aranan yüzü haline gelen Karlie Kloss, moda dünyasının Oscar'ı kabul edilen CFDA gecesine damgasını vurdu. Rosie Assoulin imzalı beyaz elbisesinin içinde adeta kozasından yeni çıkmış bir kelebek gibi ışıldıyordu. Yüzüne çok yakışan balerin topuzu ve sade makyajıyla masallardan çıkmış gibi görünüyordu.

Listemizin favori isimlerinden biri de Gigi Hadid. Onu takım elbisenin içinde görmeyi çok seviyoruz. Pantolonundaki paçasında dize doğru yırtmaçla açılan detay yerinde bir tercih olmuş. Kıyafetine renk olarak seçtiği kırmızı ise maskülen havaya yerinde bir dişilik katmış.

Listede yer alan diğer şık kadınları görmek için galeriye tıklayın. Bakalım siz de bizimle aynı fikir misiniz?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2