› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.12.2016

Kasım ayının en şık 10 kadını

Kasım ayı gösterişli ödül törenleri ve galalarla dolu dolu geçti. Biz de Pudra.com olarak kırmızı halıda en şık bulduğumuz 10 ismi yakın markajımıza aldık.

Getty Images Turkey

Ünlü isimler Kasım ayını dolu dolu geçirdi. Bakalım kimler hangi tasarımlarla kırmızı halıda boy göstermiş, kimler Pudra.com'un favorisi olmuş?

Kasım ayının en şık 10 kadını görmek için galeriye tıklayın.

Amerikan Müzik Ödülleri Töreni'nin sunuculuğunu üstlenen Gigi Hadid, giydiği kıyafetlerle geceye damgasını vurdu. 6 farklı kıyafetle töreni sunan genç model törende inanılmaz hoş ve güzel görünüyordu. Bizim favorilerimizden biri de Roberto Cavalli imzalı omuzları açık beyaz dantel elbisesi oldu. 

Başrollerini Marion Cotillard ile Brad Pitt’in paylaştığı "Allied" filminin galası Kasım ayında gerçekleşti. İkinci çocuğuna hamile olan Marion Cotillard, önden kısa arka tarafı kuyruklu siyah Stella McCartney elbisesini, Chopard mücevherlerle tamamlamış. Başarılı oyuncunun stilinde kararsız kaldığımız tek nokta dore ayakkabıları oldu. Ama onlar bile zarafetine ayrı bir hava katmış. Ayın geri kalan şık kadınlarını galeriye tıklayarak görebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2