› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.02.2015

Keira Knightley’nin hamile stili

Keira Knightley'i hamile olduğunu öğrendiğimiz günden bu yana büyüyen karnı ile sürekli kameralar önünde görüyoruz. Hamile stiliyle bazen beğenilen bazen de rüküş bulunan ünlü yıldızın stilini mercek altına aldık.

Bu yıl Hollywood hamile ünlülerin haberleri ile kaynıyor. Ünlü oyuncu Keira Knightley de uzun süren söylentilerden sonra hamile olduğunu iki ay önce açıklamıştı. Güzel yıldız, bu açıklamadan sonra ilk defa Los Angeles’ta gerçekleşen Bafta 2015 Çay Partisi’nde görüntülendi. Keira Knightley, bu davette güzelliği ile göz kamaştırdı.

Hermès imzalı koyu sarı elbisesi içinde oldukça güzel ve sağlıklı görünen oyuncu, elbisesini aynı tonlardaki Roger Vivier el çantası ile tamamlamıştı. Ayakkabı tercihini ise siyah sivri burun Charlotte Olympia’lardan yana kullanan Knightley, hamile stili ile tam puan aldı.

Keira Knightley'nin hamile stilini, davetlerde tercih ettiği elbiseleri görmek için galerimize tıklayın.

Daha sonra birkaç davette daha kırmızı halıda poz veren ünlü oyuncunun Pudra.com olarak en çok 2015 Screen Actors Guild (SAG) Ödül Töreni'ndeki stilini sevdik. Mor renkli, dantel Erdem elbisesiyle güzel anne adayı çok alımlı görünüyordu. Saç ve makyaj tercihi de kıyafetiyle çok uyumluydu.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2