› 
 › 
03.01.2019

Kış davetlerinde parlayan siz olun

Feminen çizgisiyle dikkat çeken Nocturne, özel kış davetlerinde romantik ve modern bir kadın yaratıyor. İşte kış davetlerinde sizi öne çıkaracak parçalar..

Sakin geçen bir Ocak ayının ardından, kış davetlerinin ve Sevgililer Günü gibi özel günlerin yer aldığı Şubat ayında Nocturne; kış davetlerine uygun zevk sahibi detaylarla hazırlanmış parçalar sunuyor.

Adını Frédéric Chopin’in bir bestesinden alan Nocturne, tasarımda özgünlüğe, kullandığı malzemelerde doğallığa ve kaliteye verdiği önemle şehirli kadının gardırobunda yerini almayı sürdürüyor.

Nocturne'un klasikten vazgeçmeyen kadınlar için romantik siyah elbiseleri kış davetleri için hazırladığı seçkide yerini alırken kırmızı elbiseler, omuz dekolteli bluzlar, leopar detaylar, japone kesimler stilinize cazibe katıyor.

Nocturne trençkotBirçok farklı temaya sahip olan Nocturne, güçlü tasarımlarıyla özenilmiş detayları birleştirerek asil, feminen ve sofistike ruhunu özel günlerde yansıtmaya devam ediyor. Nocturne'un en yeni koleksiyonu ve fiyatlarını öğrenmek için galerimize mutlaka tıklayın. 

Nocturne koleksiyonlarına Türkiye'de Nişantaşı, Mall of Istanbul, Emaar Square Mall (İstanbul), Land of Legends (Antalya), Ziyapaşa Bulvarı (Adana), yurtdışında ise Avenues Mall (Kuveyt) ve Mall of Qatar (Katar) mağazalarının yanı sıra, online olarak www.nocturne.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Hadi şimdi birlikte yeni koleksiyona bakalım!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2