› 
 › 
08.02.2019

Melisa Şenolsun ve Burak Deniz ile Baştan Aşağı Jean

Koton'un Tam Benim Tarzım kampanyasının 3. reklam filmi çekildi. Baştan Aşağı Jean isimli filmde Melisa Şenolsun ve Burak Deniz'in tanışma hikayesi olacak.

Koton Tam Benim Tarzım Kampanyası’nın reklam yüzleri olan Melisa Şenolsun ve Burak Deniz, serinin üçüncü ve “Baştan Aşağı Jean” isimli yeni reklam filmiyle ekranlara geliyor.

Koton’un yeni sezon denim tasarımlarını tanıtan ikili, kampanyanın devam niteliği taşıyan üçüncü filminde tanışma hikayeleriyle heyecanlandıracak.
 
Burak Deniz & Melisa Şenolsun

Koton’un reklam yüzleri Melisa Şenolsun ve Burak Deniz’in yer aldığı Koton Tam Benim Tarzım kampanyası üçüncü reklam filmi “Tam Benim Tarzım, Baştan Aşağı Jean” sloganıyla gençlerin casual giyim trendlerini ekranlara taşıyor.

Melisa Şenolsun & Burak Deniz
Kampüste iki gencin karşılaşmasıyla başlayan ve jenerik müziğiyle fenomen haline gelen kampanyanın üçüncü reklam filmi kampanya yüzlerinin tanışma anlarını konu alıyor.

Melisa Şenolsun & Burak DenizGençlere ‘Tam Benim Tarzım’ dedirten son reklam filmi, Sevgililer Günü hediyeleri ve stilleri için de alternatifler sunuyor. Kampanyanın Melisa Şenolsun ve Burak Deniz ile gelecek hikayeleri ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Melisa Şenolsun ile Burak Deniz'in yeni kampanya fotoğraflarını fotoğraf galerimizden görebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2