› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.11.2015

Sezonun gözdesi midi etekler nasıl giyilir?

Bu sezonun öne çıkan parçalarından biri de midi etekler. Sonbahar kombinlerinizde midi etek kullanmak istiyorsanız stil önerilerimize göz atın.

Trendy çizgiler

Belirgin desenli midi etekler bu sezon oldukça popüler. Böyle bir eteği casual bir kazak ile kombinleyebilir, altına da maskülen çizgilere sahip bir ayakkabı giyinebilirsiniz. Eteğinizi kapatmayacak uzunlukta bir mont, kombininize renk katacak bir çanta ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz.
Midi etekler nasil kombinlenir 2
 

Sezonun gözdesi midi etekler nasıl giyilir?
Etek: H&M 129 TL, Kazak: Mango 69 TL, Ayakkabı: Nine West 399 TL, Mont: Iro 6500 TL, Çanta: Givenchy 4500 TL, Bileklik: Koton 16 TL, Ruj: Sephora 46 TL.
 

Sonbahar renkleri

Bu sezonun en öne çıkan parçalarından pilili midi bir eteği, sonbahara en çok yakışan renklerden boğazlı lacivert bir kazak ile kombinleyebilirsiniz. Birbirine yakın renklerle yapacağınız bu kombini bu sezonun favori parçalarından süet bir trençkot ile canlandırabilirsiniz. Bu bohem havaya, püsküllü süet bir çanta şart. Şık bir saat de hem şık hem sportif bu tarzınızı vurgulayacaktır.
midi etekler nasıl kullanılır 3
Etek: Zara 149 TL, Kazak: Twist 179 TL, Çizme: Hotiç 600 TL, Trençkot: Topshop 450 TL, Çanta: Chloe 4500 TL, Saat: Salvatore Ferragamo 6089 TL.
 

Beyazın asaleti

Bu sezon beyaz siluetler çok moda. Vücudunuza oturan bir midi eteği rahat bir kazak ile kombinleyerek zıtlıkların harmonisini yakalayabilirsiniz. Bu beyaz zarafeti süet siyah ayakkabılar ve trençkot ile tamamlayabilirsiniz. Şık bir kol saati şıklığınıza şıklık katarken elinize alacağınız bir clutch da kombininiz ile uyum sağlayacaktır.
midi etekler nasil kombinlenir

Etek: Victoria Beckham 5000 TL, Kazak: Zara 69 TL, Ayakkabı: Beymen Collection 625 TL, Trençkot: Desa 1000 TL, Çanta: Beymen 245 TL, Saat: Versace 6959 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER