› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.05.2015

Midi etekler bu yaz çok moda!

70’li yılların unutulmaz küt parçaları arasında bulunan midi boy eteklere bu yaz gardırobunuzda yer açın. Midi etekler, 2015 yazının vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

70’lerin etkisinin hakim olduğu yaz sezonunda midi etekler oldukça popüler. Özgün ve stil sahibi bir görünüm kazandıran bu eteklerle hem iş hem de günlük hayatınızda spor ve şık bir görünüm elde etmeniz zor değil. Farklı renk ve desenlere sahip olan bu etekler her kadının dolabında bulunması gereken en temel parçalardan.

2015 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel midi eteklerini görmek için galerimize tıklayın.

Midi etekleri farklı parçalarla bir araya getirerek; zarif, spor ve casual şıklık elde etmeniz mümkün. Yalnız bu etekleri seçerken vücudunuzu çok iyi tanımanız gerekiyor. Kısa boyluysanız, sizi daha kilolu gösterebilir.

Renkli midi eteklerinizi önü baskılı ya da basic bir üst ile giyip topuklu ayakkabılarınızla tamamlayabilirsiniz. Çiçek desenli midi eteklerinizi düz renkte bir gömlekle kombinleyip, daha şık görünebilirsiniz. Her parçaya uyum sağlayabilen midi eteklerinizi spor ayakkabı, babet, sandalet veya topuklu ayakkabılarınızla kullanabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2