› 
 › 
26.06.2014

Miroslava Duma’nın ilham verici stili

Moda dünyasının en güzel giyinen isimlerinden olan Rus editör Miroslava Duma’nın stilini inceliyoruz!

Miroslava Duma'yı moda ile ilgili olanlar zaten tanır. İsmini daha önce duymamış olanlara ise kendisini takdim edelim. 31 yaşındaki Miroslava Duma ya da yakınlarının kendisine seslendiği biçimde Mira Duma, ismini Harper’s Bazaar Rusya’nın moda editörü olarak duyurdu. Daha sonra kendine ait stil sitesi Buro247’yi yarattı. Duma, dünyaca ünlü birçok marka için free lance olarak moda danışmanlığı yapmayı sürdürüyor.

Her giydiği moda olan Miroslava Duma’nın stiline göz atmak için tıklayın.

Alışık olduğumuz sarışın uzun boylu Rus kadınlarından oldukça uzak olan Mira, minyon kadınların da son derece güzel giyinebileceğini kanıtladı. Her gittiği davette özenli kıyafetleri ile dikkat çekmeyi başaran minyon güzel, özellikle sokak stiliyle moda dünyasında adeta yeni bir çağ açtı. Son derece renkli ve göz alıcı olan stilini iddialı aksesuarla vurgulamayı seven Mira, kombinasyonları ile moda haftalarının aranan yüzleri arasında başı çekiyor.

mira miroslava duma ikon moda stil aksesuar

Maskülen çizgileri tarzına yansıtmaktan hoşlanan Mira birçok kez karşımıza takım elbise ile çıktı. Bu noktada bile renkten vazgeçmeyen ve özellikle florasan renkli monokrom kombinasyonları tercih eden moda ikonu, kendi stilini deneysel olarak yorumluyor.

miroslava duma mira stil moda ikon takim

Miroslava Duma'nın en sevdiği markalar arasında ise Vika, Marni, Chanel, Phoebe Philo, Raf Simons, Ostwald Helgason, Proenza Schouler bulunuyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2