› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.04.2016

Nisan ayının en şık 10 kadını

Davetler ve etkinliklerle geçen bir ayı daha geride bıraktık. Bu ay stili ve tarzıyla en beğendiğimiz 10 ünlü ismi seçtik.

Film galaları, ödül törenleri ve davetler... Nisan ayı yine dolu dolu geçti. Bu ayda en şık 10 ismi galerimizde misafir ediyoruz. Bakalım siz de bizim kadar beğenecek misiniz?

İlk olarak MTV Film Ödülleri, gecesine gidiyoruz. Birçok ünlü şarkıcı ve oyuncunun katıldığı geceye Cara Delevingne ve Kendall Jenner damga vurdu. Kendall Jenner'ın dize kadar bağlanan DSquared2 imzalı sandaletleri uzun süre sosyal medyanın gündemine düştü. 

İddialı kıyafetler içinde görmeye alıştığımız Jennifer Lopez, bir markanın lansmanına bej rengi elbisesi ve aynı renkteki stilettolarıyla katılmış. İri dalgalı saçları ve doğal makyajıyla hem şık hem de seksi olmayı başarmış.. 

Cambridge Düşesi Kate Middleton, çoğu zaman ağır eleştirilerin hedefi olsa da biz onu klasik stiliyle çok beğeniyoruz. Açık renkte giydiği takımını, nude tonlarında ayakkabı ve çantayla tamamlamış. Daha fazla merakta kalmadan galeriye tıklayarak detayları görebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2