› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.06.2013

Ofis şıklığı için 5 kombin önerisi

2013 yaz modasını ofisinize taşımaya ne dersiniz? Hazırladığımız 5 farklı ofis kombininden ilham alarak ofisinizin en şık kadını siz olun!

Her sabah bugün ne giysem diye düşünmeden edemiyor musunuz? Evet biliyoruz, iş yerinde hoş görünmek, şık olmak hemen her kadın için önemli. Bu yüzden Pudra.com editörleri olarak sizleri, 2013 yaz modasını ofisinize taşımaya davet ediyoruz. Yazın favorileri siyah, beyaz, mint ve pastel gibi tonlardan oluşan 5 farklı kombin önerimiz sizlere ilham verebilir ve ofisin en şık kadını olabilirsiniz.

Ofis şıklığı için 5 kombin önerisi

Kıyafet kuralları olmayan bir yerde çalışıyorsanız sizler için pastel tonlardan oluşan bir kombin önerimiz var. Lacivert, skinny bir jean pantolonun üzerine giyeceğiniz yavruağzı peplum bir bluz ile hem şık hem de spor bir görünüm yakalayabilirsiniz. Karın bölgenizde fazlalıklarınız varsa peplum bluzları kesinlikle denemenizi öneririz. Ayakkabı ve aksesuarlarınızı ise farklı renklerin pastel tonlarından seçebilirsiniz.



Siyahı genellikle 'kış rengi' olarak düşünürüz. Fakat bu yaz siyah çok moda! İş yerinizde önemli bir toplantı var ve ne giyeceğinize karar veremiyorsunuz... Pudra.com olarak sizlere önerimiz: düz siyah bir elbisenin altına, yaz aylarının favori ayakkabı modeli olan bilekten bağcıklı bir ayakkabı... Altın rengi aksesuarlarla tamamlayacağınız kombininizle toplantıya hazırsınız!



Yaz aylarının vazgeçilmez rengi beyaz, bu sezonda da ön planda olacak! Bembeyaz bir kombin ile iç huzurunuzu dışarıya yansıtmanız bizce mümkün. Beyaz bir pantolon ve üzerine giyeceğiniz beyaz şifon bir gömlek... İş kadınlarının vazgeçilmezi stiletto ayakkabılarla da şıklığınızı tamamladınız mı? İşte şimdi hazırsınız! Küçük bir ayrıntıyı belirtmeden geçmeyelim; beyazın iç gösterme ihtimaline karşı dikişsiz iç çamaşırı giymenizi şiddetle tavsiye ederiz!



Peki ama beyazı nasıl giyeceğim diyorsanız Beyaz pantolon kombinleri haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Hem şık hem de rahat bir kombin düşünüyorsanız, paçalara doğru bollaşan kumaş bir pantolon ve yine bol bir bluz ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Siyah, krem ve yeşilin muhteşem uyumu ile ofisin en tarz kadını siz olabilirsiniz. Aynı kombini sportif takılarla da kullanmanız mümkün.



Çoğu firmada 'free friday' uygulaması var. Yani cuma günleri istediğiniz gibi giyinebilirsiniz! Pudra.com olarak cuma günlerinizi unutmadık ve sizler için rahat bir kombin hazırladık. Sezonun favori renklerinden biri olan mint yeşili ve lacivertin mükemmel uyumu ile hafta sonuna enerjik girebilirsiniz.



Bu haber de dikkatinizi çekebilir: Çalışan kadın nasıl giyinmeli?

Ofiste bütün gün aynı kıyafetin içinde olacağınız için, ne giyerseniz giyin rahat olması gerekir. Teninizi rahatsız eden, kaşındıran ve sıkan kumaşlar çalışmanızı olumsuz etkileyebilir. Bu yüzden rahat edebileceğinizi düşündüğünüz parçaları seçmeye özen göstermenizi öneriyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER